top of page

Barman Tales 29/7


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, το οποίο πέρα από διακοπές σημαίνει και μεταγραφικά σενάρια. Αυτά τα σενάρια και τις φήμες συζητάνε κάθε μέρα οι θαμώνες του μπάρμαν μας, τους οποίους δε σταματάει να κερνάει μπύρες. Αφού λοιπόν τους μέθυσε, αυτοί με τη σειρά τους του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία για ακόμα μία Πέμπτη σας μεταφέρει.


🍺 Chelsea είναι σε προχωρημένες επαφές με τη Σεβίλλη για τον Jules Kounde. Η τελευταία της πρόταση είναι για ανταλλαγή με τον Kurt Zouma συν 35 εκ. ευρώ. Ο παίχτης έχει συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του με τους Μπλε, συνεπώς αυτό δε θα αποτελέσει πρόβλημα.

🍺Είναι γνωστό εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της Manchester City για τον Jack Grealish. Η City ετοιμάζει πρόταση για τον παίχτη αλλά την ίδια στιγμή η Aston Villa του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Ο Άγγλος επιστρέφει από τις διακοπές του την επόμενη εβδομάδα και τότε αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα.

🍺Η Tottenham έχει σε πρώτο πλάνο τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό της Αταλάντα, Cristian Romero για τον οποίο οι Ιταλοί ζητούν 55 εκ. ευρώ. Οι Άγγλοι είναι διαθέσιμοι να δώσουν 35 εκ. προς το παρόν για τον παίχτη, συνεπώς υπάρχει ένα χάσμα. Επίσης οι Spurs έχουν συνδεθεί με τον Dusan Vlahovic της Fiorentina τις τελευταίες μέρες.


🍺H Arsenal ακούστηκε έντονα αυτή την εβδομάδα πως ενδιαφέρεται για τον James Maddison της Leicester. Με τις αλεπούδες να ζητάνε τουλάχιστον 70 εκ. λίρες μόνο και μόνο για να δεχτούν να μπουν σε συζητήσεις, τολμάμε να πούμε πως αυτό το deal δεν θα γίνει φέτος.


🍺H Leeds συμφώνησε με τη Βαλερέγκα για τον 20χρονο Νορβηγό τερματοφύλακα Kristoffer Klaesson. Ο παίχτης αναμένεται να περάσει ιατρικά την άλλη εβδομάδα.


🍺Σε ένα νέο που έχει απασχολήσει τα ελληνικά μέσα τις τελευταίες μέρες, η Norwich όντως ενδιαφέρετα για τον Χρήστο Τζόλη και ακούγεται πως ετοιμάζει πρόταση για τον παίχτη της τάξεως των 8-10 εκ. λιρών. Για την ιστορία, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανήσει ποτέ η Norwich για παίχτη είναι 9,4 εκ λίρες.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας podcast το οποίο θα έχει ένα άκρως καλοκαιρινό θέμα και είμαστε σίγουροι πως θα σας φτιάξει τη διάθεση.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page