top of page

Barman Tales 3/11


Ξεκίνησαν για τα καλά τα κρύα στην Αγγλία και έτσι οι θαμώνες του μπάρμαν μας επισκέπτονται όλο και πιο συχνά τη ζεστασιά της παμπ για να απολαύσουν τις μπύρες τους! Εκεί τους περιμένει ο μπάρμαν μας με τα γεμάτα ποτήρια του για να τους ποτίσει και αυτοί με τη σειρά τους να του μεταφέρουν τα σημαντικότερα νέα του νησιού, τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα.


🍺Chelsea και Liverpool γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του 21χρονου εξτρέμ της Νάπολι, Khvicha Kvaratskhelia ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος με την Ιταλική ομάδα. Πάντως αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη μιας και η Νάπολι τον τιμολογεί στα 100 εκ. ευρώ.


🍺Ο David de Gea είναι διατεθημένος να δεχτεί μείωση του μισθού του, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι στις 375,000 λίρες την εβδομάδα, με σκοπό να παραμείνει κάτοικος Μάντσεστερ.


🍺Ο Unai Emery υπέγραψε συμβόλαιο για 4μιση χρόνια στην Aston Villa. Αυτό είναι το πιο μεγάλο σε διάρκεια συμβόλαιο που έχει δώσει ποτέ η ομάδα του Μπέρμιγχαμ σε οποιονδήποτε προπονητή στην ιστορία της!


🍺Ο Graham Potter θέλει να φέρει τον Leandro Trossard στην Chelsea και φήμες λένε πως η ομάδα σκέφτεται να κάνει πρόταση ύψους 30 εκ. λιρών στην Brighton.


🍺H Brighton ενδιαφέρεται έντονα για τον 26χρονο Ουκρανό κεντρικό αμυντικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Mykola Matviyenko.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή επιστρέφει η σειρά Matchdays στο κανάλι μας στο YouTube με ταξίδι στο Vicarage Road και το μεγάλο τοπικό ντέρμπι Watford - Luton Town.


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page