top of page

Barman Tales 3/2


Μπορεί να τελείωσε η μεταγραφική περίοδος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταμάτησαν να πίνουν και να κουτσομπολεύουν στις διαδικτυακές pubs.

Έτσι ο μπάρμαν μας για ακόμα μία Πέμπτη, αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺O Daniel Levy μπλόκαρε τον δανεισμό του Dele Alli από την Tottenham στην PSG λόγω τόσο των τραυματισμών όσο και του ντεφορμαρίσματος της ομάδας.


🍺O Brendan Rodgers εισηγήθηκε την απόκτηση ενός σέντερ φορ στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού για την Leicester.


🍺Η Liverpool αρνήθηκε πρόταση της Southampton την τελευταία μέρα των μεταγραφών για τον δανεισμό του Neco Williams.


🍺Aston Villa και Chelsea δεν έχουν συζητήσει ακόμα για την πώληση του Ross Barkley στους Villans, αλλά και οι δύο μεριές θέλουν να κάνουν αυτή την συζήτηση στο τέλος της χρονιάς.


🍺Η West Brom έκανε πρόταση δανεισμού στην Μπαρτσελόνα για τον Martin Braithwaite την τελευταία μέρα των μεταγραφών, αλλά οι Καταλανοί την απέρριψαν.


🍺Η Αγγλία φαίνεται πως θα γίνει η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα βάλει κανονισμό ώστε να περιοριστούν οι κεφαλιές στις προπονήσεις των ομάδων. Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η μείωση της άνοιας που προκαλείται στους παίχτες στην ζωή τους μετά το ποδόσφαιρο και οφείλεται εν πολλοίς σε αυτό το λόγο.


🍺Και στα της Championship μετά και την απόλυση του John Tindall από την Bournemouth, φωτιά έχουν πάρει τα σενάρια με το ποιος θα είναι ο διάδοχος του στον πάγκο της ομάδας. Οι στοιχηματικές πάντως προς το παρόν δίνουν μεγάλο φαβορί τον John Terry, με δεύτερο τον Frank Lampard και τρίτο τον Jonathan Woodgate.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page