top of page

Barman Tales 3/2


Πρώτη Πέμπτη του Φλεβάρη και αν νομίζατε πως σταμάτησε η συζήτηση των μεταγραφών μετά τις 31 Γενάρη κάνετε λάθος. Τα μεταγραφικά νέα συνεχίζουν κανονικά να ακούγονται στην pub του μπάρμαν μας, ο οποίος αφού μέθυσε τους θαμώνες του για ακόμα μία εβδομάδα, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺H Manchester City είναι αποφασισμένη να κάνει την υπέρβαση το καλοκαίρι με τον Erling Braut Haaland, παρα το γεγονός πως ο παίχτης προτιμάει μια μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.


🍺Στην άλλη μεριά του Μάντσεστερ, η διοίκηση της United εμφανίζεται όλο και πιο αισιόδοξη πως το καλοκαίρι θα καταφέρει να φέρει τον Mauricio Pochettino στο τιμόνι της ομάδας.


🍺Ο Thomas Tuchel έχει καταστρώσει από τώρα τη λίστα των καλοκαιρινών του ψώνιων με τα ονόματα που εμφανίζονται σε αυτή να είναι αυτά των Declan Rice της West Ham, Jules Kounde της Σεβίλλης και Aurelien Tchouameni της Μονακό.


🍺Η West Ham έκανε πρόταση την Δευτέρα στην Αταλάντα για τον δανεισμού του 30χρονου επιθετικού, Duvan Zapata, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή από τους Ιταλούς.


🍺O Frank Lampard θέλει να εμπλουτίσει το προπονητικό σταφ της Everton και όπως όλα δείχνουν θα φέρει τους Ashley Cole και Tim Cahill στην ομάδα.

🍺Η Leicester έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον James Justin για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι οι δυο μεριές θα τα βρουν και θα έχουμε αίσιο τέλος σε αυτή την υπόθεση.

🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή θα ανέβει νέο επεισόδιο Matchdays για την ‘’πολύ σκληρή για να πεθάνει’’ Derby County.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page