top of page

Barman Tales 3/3


Πρώτο barman tales για την φετινή άνοιξη και αρχίζει να μυρίζει σιγά σιγά καλοκαίρι καθώς τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται στην pub του μπάρμαν μας άρχισαν να πυκνώνουν όλο και πιο πολύ! Αφού λοιπόν ο μπάρμαν κέρασε τους θαμώνες του για ακόμα μία εβδομάδα, αυτοί με τη σειρά τους του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει.


🍺Όπως φαίνεται η Chelsea είναι πολύ πιθανό να δει τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της, Antonio Rudiger και Andreas Christensen να αποχωρούν από την ομάδα το καλοκαίρι. Οι εκπρόσωποι του πρώτου φαίνεται να είναι σε συνεχείς επαφές με τις Ρεάλ Μαδρίτης και PSG ενώ ο δεύτερος εμφανίζεται πολύ κοντά στο να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης για χάρη της Barcelona.


🍺Tottenham, Arsenal και Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρονται για τον 21χρονο Άγγλο δεξιό μπακ Djen Spence, ο οποίος αγωνίζεται στην Nottingham Forest τη φετινή σεζόν ως δανεικός από τη Middlesbrough.


🍺O Armando Broja έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές του εμφανίσεις με τα χρώματα της Southampton. Η Chelsea, στην οποία ανήκει ο παίχτης, σκέφτεται να τον πουλήσει ώστε να επενδύσει τα χρήματα της πώλησης του σε άλλους μεταγραφικούς στόχους και όπως φαίνεται πολλές ομάδες θα σφαχτούν στα πόδια του 20χρονου Αλβανού εξτρέμ.


🍺West Ham και Celtic ενδιαφέρονται για τον 22χρονο επιθετικό της Bristol City, Antoine Semenyo, του οποίου η τιμή κοστολογείται κοντά στα 15 εκ. λίρες.


🍺Οι Leicester, Brighton και Rangers παρακολουθούν την περίπτωση του 16χρονου επιθετικού της Millwall, Zak Lovelace, ο οποίος φαίνεται να είναι ένα από τα νέα ‘'next big things’’ της Championship.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή θα ανέβει το νέο μας podcast το οποίο θα είναι λίγο πιο ανάλαφρο, χιουμοριστικό και καφενειακό από αυτά που μας έχετε συνηθίσει.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺




Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page