top of page

Barman Tales 3/6


Πρώτη Πέμπτη του καλοκαιριού και πέρα από τις υψηλές θερμοκρασίες του καιρού, έχει ανέβει και η θερμοκρασία στο μεταγραφικό παζάρι όπου στις pubs του νησιού οι φήμες πάνε και έρχονται. Για ακόμα μία εβδομάδα λοιπόν αφού ο μπάρμαν μας άκουσε όλες τις φήμες, φίλτραρε και σας μεταφέρει τις σημαντικότερες από αυτές για ακόμα μία εβδομάδα.

🍺Οι προπονητές μονοπωλούν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία και το νούμερο ένα θέμα είναι εδώ και πολλές μέρες ο πάγκος της Tottenham. Η περίπτωση Pochettino φαίνεται πως απομακρύνεται από την στιγμή που η PSG δεν συζητάει καν το ενδεχόνενο να τον αφήσει ελεύθερο. Φαβορί και σε συζητήσεις αυτή τη στιγμή με την ομάδα είναι ο Antonio Conte, αλλά προς το παρόν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών.


🍺Μετά και την κατάκτηση του Champions League, o Roman Abramovich ετοιμάζεται να δώσει 200 εκ. λίρες στον Thomas Touchel για να ξοδέψει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Επίσης ο Γερμανός τεχνικός ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023.


🍺Η Everton από το πουθενά ψάχνει προπονητή μετά την φυγή του Carlo Ancelotti. Προς το παρόν, με την ομάδα μιλάει από χθες ο Nuno Espirito Santo ο οποίος αρέσει πολύ στην διοίκηση της ομάδας, με τον David Moyes να βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Ο Santo την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε συζητήσεις με την Crystal Palace επί 4 ημέρες, στην πρόταση της οποίας δεν έχει δώσει απάντηση ακόμα.

Τα ονόματα των Steven Gerrard και Rafa Benitez που ακούστηκαν ήταν απλά φήμες.

🍺Η Manchester United έχει αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον της για τον Kieran Trippier της Ατλέτικο Μαδρίτης και φαίνεται πως θα κάνει πρόταση για τον 30χρονο δεξιό μπακ.

🍺Στην άλλη μεριά του Μάνστεστερ, η City σκέφτεται να πουλήσει τον Bernardo Silva σε μία προσπάθεια ανανέωσης του ρόστερ της.

🍺Ο Bruno Lage πήρε την άδεια εργασίας και θα είναι ο επόμενος προπονητής της Wolves με τις ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.


🍺Και στα της League One και την Sunderland, η ομάδα θέλει να κάνει μόνιμο τον δανεισμό του 21χρονου αμυντικού Dion Sanderson από την Wolves μιας και ο παίχτης εντυπωσίασε την φετινή σεζόν. Η τιμή του είναι στα 2 εκ. λίρες αλλά οι ‘’μαυρόγατες’’ φοβούνται πως θα έχουν ανταγωνισμό και από μεγαλύτερες κατηγορίες.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page