top of page

Barman Tales 3/9

#barmantales Υπό κανονικές συνθήκες αυτή την εβδομάδα θα μιλούσαμε για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και ο μπάρμαν θα σας έλεγε για το παρασκήνιο των deal που έγιναν και αυτών που τελευταία στιγμή δεν έγιναν. Η μοίρα όμως τα έφερε να μαθαίνει αρχές Σεπτέμβρη καυτά μεταγραφικά νέα από μεθυσμένους Άγγλους στις 12 το βράδυ στην pub του. Αφού τα φίλτραρε λοιπόν σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα της εβδομάδας.


O Kai Havertz πέρασε ιατρικά από την Chelsea την Κυριακή και η συμφωνία με την Λεβερκούζεν ανήλθε στις 72 εκ. λίρες. Ο παιχτης θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Η Arsenal δέχτηκε πρόταση ύψους 25 εκ. λιρών συν 5 εκ. σε μπόνους για τον Hector Bellerin από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Leicester συμφώνησε με την Αταλάντα για τον 23χρονο μπακ Timothy Castagne. Η συμφωνία έκλεισε στα 22 εκ. λίρες.

Η Newcastle προσπαθεί να φτιάξει μία συμφωνία με την Bournemouth σύμφωνα με την οποία ο Callum Wilson θα γίνει φορέσει τα ασπρόμαυρα και ο Matt Ritchie θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο. Τις εξελίξεις παρατηρεί και η Villa η οποία ενδιαφέρεται επίσης για τον Wilson.

H Leeds φαίνεται αρκετά ζωηρή τελευταία στο μεταγραφικό παζάρι. Τελευταία έντονη φήμη που κυκλοφορεί είναι πως έχει συμφωνήσει με τον 26χρονο μέσο της Udinese, Rodrigo de Paula και τώρα μένει να συμφωνήσει και η Udinese η οποία όμως δεν διαπραγματεύεται για κάτω απο 35 εκ. ευρώ.

H West Brom έχει βάλει ως πρώτο στόχο της αυτό τον καιρό το 22χρονο εξτρέμ της West Ham, Grady Diangana για τον οποίο έχουν καταθέσει πρόταση στα ‘’σφυριά’’ ύψους 18 εκ. λιρών μαζί με τα μπόνους.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page