top of page

Barman Tales 30/3


Μετά το τέλος του διαλείμματος των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε σε κανονικούς ρυθμούς και την τελική ευθεία στα πρωταθλήματα της Αγγλίας! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ομάδες έχουν συγκεντρωθεί μόνο σε αυτό, μιας και το καλοκαίρι πλησιάζει και τα γραφεία των ομάδων ετοιμάζουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους. Οι θαμώνες του μπάρμαν μας από την άλλη είναι όπως πάντα ενημερωμένοι για αυτόν τον σχεδιασμό και αφού ήπιαν τις μπύρες που τους πρόσφερε, αυτοί με τη σειρά τους του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα.


🍺Η Tottenham ήρθε ήδη σε επαφή με τον Julian Nagelsmann το περασμένο Σαββατοκύριακο για τον πάγκο της ομάδας. Η ομάδα θα προσπαθήσει να αντικαταστήσει τον Antonio Conte το συντομότερο δυνατό για να αποφύγει μία κατάσταση όπως αυτή το καλοκαίρι του 2021.


🍺Η Chelsea θα πρέπει να πουλήσει το καλοκαίρι αρκετούς παίχτες με σκοπό να αποφύγει την παραβίαση των κανονισμών του financial fair play την επόμενη σεζόν.


🍺Η Arsenal το καλοκαίρι θα κινηθεί για την απόκτηση του Declan Rice από την West Ham με τους ιθύνοντες της ομάδας να είναι αρκετά αισιόδοξοι για συμφωνία. Η ομάδα επίσης αναμένεται να ενδιαφερθεί το καλοκαίρι για τον 19χρονο μέσο της Southampton, Romeo Lavia.


🍺H Chelsea δεν έχει ανοίξει ακόμα συζητήσεις με τον Mateo Kovacic για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Η Manchester City κοιτάζει από κοντά την περίπτωση του 28χρονου μέσου.


🍺Η θέση του David Moyes είναι σε κίνδυνο με τις φήμες να λένε πως αν χάσει το ματς της Κυριακής απέναντι στην Southampton, θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ στο οποίο αναλύουμε όλες τις μάχες σε κορυφή και παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ μπαίνοντας στο τελευταίο σπριντ της σεζόν.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page