top of page

Barman Tales 30/4

#barmantales #barmanstayshome Πιστός στο ραντεβού του για ακόμη μία εβδομάδα ο μπάρμαν μας, αφού έβαλε την μάσκα του και πήγε να ψωνίσει τις μπύρες του, έκανε τα καθιερωμένα μίτινγκ με τους θαμώνες της pub του και τώρα είναι εδώ για να σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.



🍺Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal για την πώληση της Newcastle, o Mauricio Pochettino είναι η πρώτη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας, για τον οποίο η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει μισθό ύψους 19 εκ. λιρών τον χρόνο.


🍺O Leroy Sane φαίνεται ψημένος να επιστρέψει στην χώρα του και αυτή την εβδομάδα ο προπονητής της Bayern, Hansi Flick μίλησε με τον Γερμανό για μισή ώρα στο τηλέφωνο για ενδεχόμενη μεταγραφή του.


🍺Το αντίθετο δρομολόγιο από Γερμανία προς Αγγλία φαίνεται να θέλει να κάνει ο Jadon Sancho. O 20χρονος φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με την Manchester United η οποία πέρα από τις οικονομικές του απολαβές του έχει τάξει και το νούμερο 7 στην φανέλα του σε μία προσπάθεια να τον πείσει να επαναπατριστεί.


🍺Η Chelsea ψάχνει λύσεις στην επίθεση και συνεχίζει να έχει στο στόχαστρο της τον Dries Mertens της Napoli. Για την ακρίβεια ο Frank Lampard έχει επικοινωνήσει και με τον παίχτη προσπαθώντας να τον πείσει να γίνει κάτοικος Λονδίνου.


🍺Σας το είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά απ’ότι φαίνεται όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Η Everton φέρεται έτοιμη να κάνει πρόταση στο James Rodriguez για συμβόλαιο 4 ετών.


🍺Οι παίχτες της Manchester United ενημερώθηκαν πως όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις θα πρέπει να πλένουν τις εμφανίσεις τους στο σπίτι καθώς να κάνουν και μπάνιο στο σπίτι τους λόγω της πανδημίας του Covid-19. Γενικά αυτό φαίνεται πως θα είναι εντολή της ομοσπονδίας σε όλες τις ομάδες.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα! Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page