top of page

Barman Tales 30/9


Εβδομάδα με μπόλικη ποδοσφαιρική δράση η συγκεκριμένη πράγμα που σημαίνει ότι ο μπάρμαν μας δούλευε σε φουλ ρυθμούς και για την pub του και για εσάς. Έτσι αφού μέθυσε τους θαμώνες του για ακόμα μία εβδομάδα, αυτοί του εκμυστηρεύτηκαν τα μυστικά των ομάδων τους, τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία Πέμπτη.

🍺Το, με διαφορά, πιο ενδιαφέρον νέο της εβδομάδας είναι η δήλωση του Thierry Henry στο Sky Sports τη Δευτέρα το βράδυ, πως αυτός και ο Mr. Spotify, Daniel Ek, είναι αποφασισμένοι να αγοράσουν την Arsenal και θα περιμένουν όσο χρειαστεί. Επίσης ανέφερε πως δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση στην πρόταση αγοράς που έχουν καταθέσει από τον προηγούμενο Μάιο.

🍺H Liverpool φαίνεται πως έστειλε σκάουτερς στο χθεσινό ματς μεταξύ Manchester United και Villareal για να τσεκάρουν τον Arnaut Danjuma. Ο 24χρονος εξτρέμ μετά την εκπληκτική περσινή του χρονιά με τη Bournemouth και το αντίστοιχο φετινό του ξεκίνημα, έχει εντυπωσιάσει τους κόκκινους οι οποίοι κοιτάζουν θερμά την περίπτωση του. Επίσης η διοίκηση εξετάζει και την περίπτωση του 23χρονου μέσου της Πόρτο, Luis Diaz.


🍺Η Chelsea εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου αμυντικού της Villareal, Pau Torres για το κέντρο της άμυνας της.

🍺Η Leeds μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Manchester United για τον Kalvin Phillips, άνοιξε διαπραγματεύσεις με τον παίχτη ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του το συντομότερο δυνατό.


🍺Ο Youri Tielemans τα μασάει τον τελευταίο καιρό και αυτό έχει δώσει τροφή σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 24χρονου Βέλγου μέσου της Leicester.

🍺H Crystal Palace κοιτάζει πολύ ζεστά την περίπτωση του Tom Davies της Everton. O 23χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 αλλά δεν υπολογίζεται μέχρι στιγμής από τον Rafa Benitez.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή 3/10 ετοιμαστείτε για κάτι νέο, διαφορετικό και θέλουμε να πιστεύουμε αρκετά ενδιαφέρον από τη σελίδα μας που το ετοιμάζαμε αρκετό καιρό. Μείνετε συντονισμένοι και δεν θα απογοητευτείτε!



That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page