top of page

Barman Tales 31/12

Τελευταίο post της χρονιάς και ο μπάρμαν μας θέλει να σας ευχαριστήσει για την στήριξη και κυρίως την παρέα σας καθόλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς.

Θέλοντας λοιπόν να δείξει την ευγνωμοσύνη του, αφού μέθυσε τους θαμώνες του, για ακόμα μία εβδομάδα, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.



🍺Ο Georginio Wijnaldum θα αποφασίσει αυτή την εβδομάδα αν θα αποδεχτεί την πρόταση της Liverpool για να ανανεώσει με την ομάδα. Οι φήμες λένε πως θα δεχτεί την πρόταση ανανέωσης αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και με την Barcelona να καραδοκεί,τίποτα δεν είναι σίγουρο.


🍺Ο Diego Costa έμεινε ελεύθερος και αφού ακούσαμε τις εκτιμήσεις σας στην σελίδας μας στο Instagram, για το που θα καταλήξει, μπορούμε με ασφάλεια να σας πούμε πως τον γλυκοκοιτάζει η Wolves για να καλύψει το κενό του τραυματία Raul Jimenez. Επίσης οι Λύκοι ρώτησαν και για τον Luka Jovic της Ρεαλ Μαδρίτης.


🍺Η Λειψία έβγαλε λαβράκι μιας και ανέφερε πως η Tottenham ενδιαφέρεται για τον 26χρονο μέσο της ομάδας Marcel Sabitzer.


🍺Η Άρσεναλ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 21χρονο Riqui Puig της Μπαρτσελόνα.


🍺O Marcos Alonso φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στον δανεισμό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Ισπανό να μην έχει αγωνιστεί για την Chelsea από τις 26 Σεπτεμβρίου.


🍺Η Newcastle έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον δανεισμό του 20χρονου Brandon Williams της Manchester United. Επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα είναι για τον DeAndre Yedlin για τον οποίο ενδιαφέρεται η Τράμπζονσπορ.


🍺Και μία βόλτα στα της Championship, μετά την απόλυση του Tony Pulis, η Sheffield Wednesday θέλει να φέρει στον πάγκο της τον πρώην προπονητή της Barnsley, Jose Morais.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Καλή χρονιά να έχετε όλοι παιδιά και μέρα που είναι, μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο μας podcast με τις 10+1 καλύτερες στιγμές του 2020!

Spotify:

https://open.spotify.com/episode/3Lid6PSmLqRhiJkjq55vpZ...

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=dmjBX1nZV1g

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page