top of page

Barman Tales 31/3


Τελευταία ημέρα του Μάρτη σήμερα και πριν ξεκινήσουν τα αυριανά ψέματα της Πρωταπριλιάς ο μπάρμαν μας είναι εδώ για να μεταφέρει τις αλήθειες των pubs της Αγγλίας. Για ακόμα μια εβδομάδα λοιπόν, αφού μέθυσε τους θαμώνες του, αυτοί με τη σειρά τους του εκμυστηρευθήκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει.


🍺Η Leeds φαίνεται πως το καλοκαίρι θα αποχωριστεί τον Raphinha καθώς η Barcelona ενδιαφέρεται πολύ έντονα για την περίπτωση του. Υπάρχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιο του παίχτη μόνο αν πέσει κατηγορία η Leeds. Σε αντίθετη περίπτωση η ομάδα θα ζητήσει 67 εκ. λίρες με τους Ισπανούς προς το παρόν να προσφέρουν τα μισά. Θα έχει ψωμί αυτό το σίριαλ...


🍺Η Manchester United ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι τους Edinson Cavani, Jesse Lingard και Juan Mata, των οποίων τα συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν.

🍺Οι Liverpool και Chelsea ενδιαφέρονται για τον 17χρονο Γάλλο μέσο της PSG, Ismael Gharbi


🍺H Leicester ενδιαφέρεται για τον 21χρονο φορ της Club Brugge, Charles de Ketelaere. O Βέλγος έχει σκοράρει 17 γκολ σε 41 παιχνίδια αυτή τη σεζόν.

🍺H Newcastle ετοιμάζει πρόταση για τον 19χρονο Σκωτσέζο αριστερό μπακ της Bologna, Aaron Hickey. Οι Ιταλοί ζητούν 15-20 εκ. λίρες για τον παίχτη.


🍺Η Brentford θέλει να ανανεώσει με τον Christian Eriksen για ακόμα ένα χρόνο. Όλα θα εξαρτηθούν από δύο παράγοντες, αφενός από το αν θα μείνουν οι «μέλισσες» στην Premier League και αφετέρου αν θα έρθει πρόταση από μεγάλη ομάδα για τον Δανό μέσο.

🍺H Premier League μπλόκαρε την απόπειρα της Burnley να φέρει τον Victor Moses από τη Σπαρτάκ Μόσχας. Οι λόγοι όπως καταλαβαίνετε είναι καθαρά πολιτικοί.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page