top of page

Barman Tales 4/6

#barmantales Έπιασαν απότομα τα κρύα στην Αγγλία και όλοι σκεφτόμαστε πόσο όμορφα θα ήταν να ξεκινούσε η Premier League αυτό το ΣΚ. Αλλά μην είμαστε αχάριστοι, είμαστε περίπου 2 εβδομάδες πριν την επανέναρξη της και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά. Οι μεταγραφές όμως μεταγραφές για τον μπάρμαν μας και έτσι για ακόμα μία εβδομάδα σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού.


🍺Στο προσκήνιο επέστρεψε ο Ben Chilwell ο οποίος φέρεται να να είναι ο κύριος στόχος της Chelsea για το καλοκαίρι. Η τιμή του προ κορονοιού ήταν στα 85 εκ. λίρες από την Leicester. Με τα τωρινά δεδομένα μένει να δούμε…

🍺Στροφή 180 μοιρών από την Arsenal στο θέμα του David Luiz, με την ομάδα να ετοιμάζεται να προτείνει μονοετή ανανέωση συμβολαίου στον παίχτη, με μείωση αποδοχών όμως μιας και οι 130,000 λίρες την εβδομάδα κρίνονται υπερβολικό ποσό για τον 33χρονο Βραζιλιάνο.

🍺Η Manchester United φαίνεται πως τα κατάφερε και θα πληρώσει 10,5 εκ. λίρες για να κρατήσει τον Odion Ighalo μέχρι τον Γενάρη στην ομάδα. Τα 6 εκ. θα πάνε στην Shanghai Shenhua και τα 4,5 εκ. στους μισθούς του παίχτη.

🍺Ο 20χρονος μέσος της Newcastle, Matty Longstaff ο οποίος αμοίβεται με 850 λίρες την εβδομάδα, έχει πρόταση από την Udinese για συμβόλαιο ύψους 30,000 λιρών την εβδομάδα. Οι Ιταλοί θα χρειαστεί να πληρώσουν μόλις 400,000 λίρες στην Newcastle για τον παίχτη.

🍺Οι οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού ξεκινούν να κάνουν την εμφάνιση τους στις ομάδες, με την Arsenal να ετοιμάζεται να απολύσει 10 σκάουτερς από τις ακαδημίες της με σκοπό να κόψει κάποια κόστη του κλαμπ.

🍺Ο τοπ σκόρερ της Charlton, Lyle Taylor αρνείται να αγωνιστεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μιας και το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιούνη και ο παίχτης φοβάται κάποιον τραυματισμό. Για τον παίχτη ακούγεται πως ενδιαφέρονται οι Galatasaray, Rangers, Preston, Swansea Sheffield Wednesday.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page