top of page

Barman Tales 5/1


Πρώτο barmantales για τη νέα χρονιά και ο μπάρμαν μας σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά! Όπως καταλαβαίνετε έκανε την αλλαγή του χρόνου στην παμπ του παρέα με τους θαμώνες του οι οποίοι όπως είναι λογικό υποδέχθηκαν το νέο χρόνο μεθυσμένοι. Έτσι ο μπάρμαν μας το εκμεταλλεύτηκε και αφού αυτοί του εκμυστηρευθήκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού, σας τα μεταφέρει για ακόμα μια εβδομάδα από την εβδομαδιαία στήλη του.


🍺H Arsenal φαίνεται πως δεν παίζει μόνη της στο παιχνίδι για τον Mykhailo Mudryk, H Chelsea θέλει να μπει σφήνα στην περίπτωση του και αυτό αυτόματα κάνει την τιμή του να αυξηθεί, με τη νέα πρόταση 62 εκ. λιρών των κανονιέρηδων να απορρίπτεται από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.


🍺Η Chelsea φαίνεται να είναι διστακτική στο να πληρώσει τη ρήτρα 120 εκ. ευρώ του Enzo Fernandez με την πρόταση που είχε πέσει ατο τραπέζι να είναι για 85 εκ. Η διοίκηση των Άγγλων είναι σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της Benfica εδώ και δύο ημέρες και παρότι υπάρχει πρόοδος, ακόμα βρισκόμαστε μακριά από συμφωνία. 


🍺Η Liverpool ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου μέσου της Wolves, Matheus Nunes. Οι «Κόκκινοι» όμως θα εξερευνήσουν την περίπτωση του στο καλοκαιρινό παζάρι παρά σε αυτό του Γενάρη. 


🍺.Η Arsenal έχει συμφωνήσει με την Fulham για την παραχώρηση του Cedric Soares στην ομάδα του Δυτικού Λονδίνου, αλλά η μετακίνηση κολλάει στις υψηλές μισθολογικές απαιτήσεις του 31χρονου δεξιού μπακ.


🍺H Leicester έχει βάλει σαν κορυφαίο στόχο της για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον 20χρονο αριστερό μπακ της Κοπεγχάγης, Victor Kristiansen. Οι πιθανότητες για αυτή τη μεταγραφή είναι αρκετά υψηλές. 


🍺Η Southampton ψάχνει την αγορά για μεταγραφικούς στόχους στην προσπάθεια της να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο κάδρο για την ομάδα βρίσκεται ο 20 χρόνος Αργεντίνος μέσος της Racing Club, Carlos Alcaraz, για τον οποίο η ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση, καθώς και ο 21χρονος μέσος της Villarreal, Nicolas Jackson .  


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει νέο αφιερωματικό podcast για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το διαφορετικό μοντέλο που ακολουθεί η ομάδα της Brentford στην Premier League και για τους λόγους της φετινής της επιτυχίας.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα! 


Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page