top of page

Barman Tales 5/10


Πρωτο barman tales του Οκτωβρίου και με εβδομάδα γεμάτη ποδόσφαιρο, οι θαμώνες του μπάρμαν μας περνούσαν κάθε μέρα στην παμπ του. Εκεί αφού έπιναν τις μπύρες τους, εκμυστηρεύτηκαν στον μπάρμαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού, τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺Η Chelsea αναμένεται να ενδιαφερθεί για επιθετικό τον Γενάρη, με τους Victor Osimhen και Ivan Toney να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας της ομάδας.


🍺Ο Jadon Sancho μετά και την συνεχή κόντρα του με τον Erik Ten Hag είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Manchester United τον Γενάρη, με την πρώην ομάδα του Borussia Dortmund να ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Άγγλο.

🍺Ο Frank Lampard είναι ανοιχτός στην προοπτική του πάγκου της Rangers, ο οποίος είναι πλέον κενός έπειτα από την απομάκρυνση του Michael Beale από την ομάδα.


🍺Η Tottenham κοιτάζει από κοντά την κατάσταση του Jota στη Σαουδική Αραβία και τα θέματα που έχει με την Αλ-Ιτιχάντ με σκοπό να κινηθεί για τον παίχτη αν δε βρεθεί λύση το καλοκαίρι.


🍺Η Everton αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την Castore για την εμφάνιση της από την επόμενη σεζόν.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα την καυτή πατάτα της εβδομάδας με τη διαιτησία και το VAR στην Αγγλία και την Κυριακή το νέο μας βίντεο matchdays από την ταλαιπωρημένη τη φετινή χρονιά, Ρέντινγκ.

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page