top of page

Barman Tales 5/11

#barmantales Πρώτη μέρα του lockdown season 2 στην Αγγλία σήμερα και ο μπάρμαν μας αφού κατέβασε ρολά για έναν μήνα στην pub του, ξεκίνησε να ετοιμάζει την διαδυκτιακή του pub ώστε να μην χάνει κανένα νέο από τους θαμώνες του. Στην τελευταία εβδομάδα ανοιχτών pubs λοιπόν ο μπάρμαν μας, αφού μέθυσε τους θαμώνες του, φίλτραρε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺O ιδιοκτήτης της Tottenham, Joe Lewis έδωσε το πράσινο φως ώστε να προσφερθεί στον Son συμβόλαιο αξίας 200,000 λιρών την εβδομάδα.

🍺Ο Dele Alli μετά και τις δηλώσεις του Jose Mourinho την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο. Έτσι η Παρί Σεν Ζερμέν μετά και τις 3 αποτυχημένες της προσπάθειες να τον αποκτήσει ως δανεικό το καλοκαίρι, φαίνεται πως θα προσπαθήσει και πάλι τον Γενάρη.

🍺Η Premier League, μετά και την συνάντηση με τις ομάδες της, θα συζητήσει με τις Sky Sports και BT ώστε να διακόψουν το pay-per-view σύστημα αγώνων, μετά και τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου. Σύμφωνα με το υπάρχον σύστημα όποιος θέλει να παρακολουθήσει ένα ματς της Premier League πρέπει να πληρώσει 15 λίρες.

🍺Ο προπονητής της Brighton, Graham Potter άφησε τον Neal Maupay εκτός αποστολής από το προηγούμενο ματς απέναντι στην Tottenham και ο λόγος έιναι πως διαπληκτίστηκε με συμπαίχτη του στα αποδυτήρια μετά το ματς με την West Brom. Δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργούνται προβλήματα με τον χαρακτήρα του Γάλλου φορ.

🍺Στο στόχαστρο της Wolves για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έχει μπει ο 20χρονος δεξιός μπακ της Middlesbrough Djed Spence.

🍺Η West Ham είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Δανού σέντερ μπακ, Frederik Alves Ibsen από την Silkeborg για τον Γενάρη.

🍺Όπως πάντα, στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν θα σας απαντήσει.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page