top of page

Barman Tales 5/3

#barmantales Η Πέμπτη είναι η μέρα του barman μας και όπως κάθε βδομάδα έτσι και σήμερα, αφού πότισε κόσμο, έμαθε τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού και σας τα μεταφέρει.


🍺Για τον 16χρονο Jude Bellingham της Birmingham σας έχουμε πει πολλές φορές. Πλέον στην λίστα των ομάδων που τον θέλουν προστέθηκε και η Dortmund η οποία είναι έτοιμη να δώσει το ποσό ρεκόρ των 35 εκ. ευρώ.

🍺Ο Harry Kane δεν προτίθεται να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του με τους Spurs από τώρα.

🍺Ο Willian φαίνεται πως έχει σκοπό να απορρίψει τις προτάσεις της Chelsea με την Tottenham να είναι έτοιμη να κινηθεί δυνατά για τον παίχτη.

🍺Είχαμε καιρό να ακούσουμε για παίχτη της Νάπολι που να ενδιαφέρει την Everton. Ο Ίρβινγκ Λοζάνο λοιπόν είναι πλέον στόχος της ομάδας του Liverpool. Wolves και West Ham ενδιαφέρεται επίσης για τον παίχτη.

🍺H Leicester παρακολουθεί την περίπτωση του 26χρονου αμυντικού της Burnley, Charlie Taylor, για πιθανό αντικαταστάτη του Ben Chilwell αν ο τελευταίος αποχωρήσει το καλοκαίρι.

🍺Η Arsenal θα κινηθεί για την απόκτηση του Raul Jimenez σε περίπτωση που ο Alexandre Lacazette αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ομάδα του Λονδίνου.

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page