top of page

Barman Tales 6/1


Πρώτο barman tales της χρονιάς και ενώ για όλους η νέα χρονιά σηματοδοτεί νέους στόχους, για τον μπάρμαν μας η αλλαγή του χρόνου σημαίνει την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου. Διπλοβάρδια κοινώς για τον μπάρμαν μας και για ακόμα μία εβδομάδα αφού μέθυσε τους θαμώνες του, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.

🍺Η Everton θέλει να πουλήσει τον Lucas Digne και η τιμή που του έβαλε είναι στα 30 εκ. λίρες. Για τον παίχτη ενδιαφέρονται οι Chelsea, West Ham και ακόμα μία ομάδα της Premier League. Παρά το ενδιαφέρον και από το εξωτερικό, ο 28χρονος αριστερός μπακ θέλει να μείνει στην Premier League. Φαίνεται πως θα είναι ένα από τα σίριαλ του μήνα…

🍺Η Arsenal είναι ανοιχτή σε προτάσεις για τον Pierre-Emerick Aubameyang, τον οποίο δεν θα είχε πρόβλημα να πουλήσει και αυτό τον μήνα. Κατά τα άλλα οι κανονιέρηδες φημολογείται έντονα πως ενδιαφέρονται για τον 21χρονο εξτρέμ της Φιορεντίνα, Dusan Vlahovic για τον οποίο ακούγεται πως έκαναν και πρόταση ύψους 70 εκ. ευρώ συν τον Lucas Torreira, κάτι το οποίο όμως ακούστηκε μόνο στην Ιταλία.


🍺O Antonio Conte δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον Daniel Levy για να συζητήσουν για τη μεταγραφική ενίσχυση του Γενάρη. Δεν ακούγονται πολλά ονόματα μέχρι στιγμής για την Tottenham, αλλά ένας από τους στόχους του Ιταλού τεχνικού είναι ο 25χρονος μέσος της Μίλαν, Franck Kessie.

🍺Ένα από τα κουλά, αλλά από αξιόπιστο θαμώνα, που ακούσαμε στην pub είναι πως η Burnley προσέγγισε επίσημα τον Aaron Ramsey, ο οποίος όμως αμέσως έριξε άκυρο. Η Juventus θέλει να τον ξεφορτωθεί, ο παίχτης θέλει επιστροφή στην Premier League και η Newcastle γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του. Ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο σε αυτή την περίπτωση.


🍺Η Brentford θα προσπαθήσει να φέρει έναν δεξιό μπακ και έναν εξτρέμ τον Γενάρη. Η ομάδα έκανε πρόταση στον 20χρονο εξτρέμ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Mykhalo Mudryk, ύψους 12 εκ. ευρώ, με τους Ουκρανούς να την απορρίπτουν. Αλλά οι ‘’μέλισσες’’ επέστρεψαν με νέα βελτιωμένη πρόταση στα 15 εκ και αναμένει την απάντηση της Σαχτάρ.


🍺Ο 24χρονος μέσος της Λυών, Bruno Guimaraes, αρέσει σε διάφορες ομάδες της Premier League με τις Arsenal και Everton να κοιτάζουν την περίπτωση του παίχτη.


🍺Και στα της αγαπημένης μας Championship, μετά την απόκτηση του Steve Cook, η Nottingham Forest προχωράει και στην απόκτηση του 26χρονου δεξιού φουλ μπακ Richie Laryea από την Toronto FC.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page