top of page

Barman Tales 6/10


Για τους λάτρεις της στατιστικής από το τελευταίο Barman tales μέχρι σήμερα είχαμε 3 απολύσεις προπονητών, με την Αγγλία να αποκτάει λίγο από άρωμα Ελλάδας! Αυτός που δεν έχει χάσει τη δουλειά του όμως είναι ο μπάρμαν μας ο οποίος αφού πότισε τους θαμώνες του για ακόμα μια εβδομάδα, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού!


🍺Η διοίκηση της Liverpool είναι διατεθημένη να δώσει αρκετά χρήματα στον Jurgen Klopp για μια μεγάλη μεταγραφή τον Γενάρη αν και εφόσον βρεθεί μια πολύ καλή επιλογή παίχτη.


🍺O Erik ten Hag πρότεινε στη διοίκηση της Manchester United να μην προχωρήσει σε καμία ανανέωση συμβολαίου, μέχρι να αποφασίσει ο ίδιος ποιος το αξίζει.


🍺Η διοίκηση της Nottingham Forest αποφάσισε να παραμείνει ο Steve Cooper στην ομάδα. Τα επόμενα δύο ματς όμως της ομάδας με Aston Villa και Wolves είναι ματς-τεστ για τον Cooper. Αν τα χάσει πολύ δύσκολα θα μείνει στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα στην ομάδα ανακοινώθηκε ο Filippo Giraldi ως νέος αθλητικός διευθυντής, ο οποίος όντας στον ίδιο ρόλο στη Watford πιστώθηκε τις μεταγραφές των Abdoulaye Doucoure και Richarlison στην ομάδα.


🍺Μένοντας σε προπονητές και στις απολύσεις τους που είναι πολύ της μόδας στην Αγγλία φέτος, η Southampton βρίσκεται πολύ κοντά στην απομάκρυνση του Ralph Hasenhuttl από τον πάγκο της ομάδας.


🍺Στα της αγαπημένης μας Championship, μετά την απόλυση του Chris Wilder από τη Middlesbrough, φαβορί για τον πάγκο της ομάδας είναι ο Rob Edwards και Carlos Corberan.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή θα ανεβεί στο κανάλι μας στο YouTube το νέο επεισόδιο της σειράς Matchdays από το θεωρητικά χειρότερο γήπεδο επαγγελματικής ομάδας στην Αγγλία. Το αν όντως είναι θα σας το πούμε την Κυριακή.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page