top of page

Barman Tales 6/2

#barmantales Πέμπτη σήμερα και παρά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ο barman μας έχει το μάτι του ήδη στο καλοκαίρι για τους μεταγραφικούς στόχους των ομάδων. Έτσι αφού άκουσε και φίλτραρε, σας μεταφέρει τις σημαντικότερες φήμες που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού:


🍺Η Wolves ετοιμάζεται να δεχθεί το καλοκαίρι προτάσεις για τον Adama Traore με ποσά ρεκόρ για τον σύλλογο, καθώς οι μνηστήρες για τον παίχτη είναι πολλοί και... καλοπληρωτές.

🍺Ο Roy Hodgson ζήτησε μεταγραφές από την διοίκηση της Palace για να μείνει στην ομάδα το καλοκαίρι και η πρώτη κίνηση της διοίκησης φαίνεται να είναι να αναθερμάνει το ενδιαφέρον της για τον Fyodor Chalov της Τσσκα Μόσχας.

🍺Η διοίκηση της Chelsea είπε στον Frank Lampard πως θα έχει 150 εκ. λίρες για να ξοδέψει το καλοκαίρι. Οι κορυφαίοι στόχοι της ομάδας είναι οι Moussa Dembele και Jaydon Sancho.

🍺O Pep Guardiola θέλει να υπογράψει 2 κεντρικούς αμυντικούς το καλοκαίρι, πράγμα που αν πραγματοποιηθεί, σημαίνει πως το μέλλον του John Stones στην ομάδα είναι αβέβαιο.

🍺H Manchester United φαίνεται πως δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του James Maddison μιας και ο παίχτης θα ανανεώσει με την Leicester. Προτεραιότητα πλέον θα είναι η υπογραφή του Jack Grealish.

🍺H West Ham ανακοίνωσε πως σκοπεύει να βάλει νέες θέσεις στο γήπεδο της με σκοπό να φέρει τους φιλάθλους πιο κοντά στο αγωνιστικό χώρο την νέα σεζόν.

That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page