top of page

Barman Tales 6/8

#barmantales Μπήκε ο Αύγουστος και ενώ πολλοί από εσάς αν δεν είστε ήδη, ετοιμάζεστε για την άδεια σας, ο μπάρμαν μας δουλεύει υπερωρίες μιας και βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο. Έτσι λοιπόν για ακόμα μία εβδομάδα πιστός στο ραντεβού του με εσάς, αφού μέθυσε τους θαμώνες της pub του, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Η Arsenal δίνει το πολυπόθυτο τριετές συμβόλαιο στο Willian και αυτό φαίνεται πως θα τον κάνει να μετακομίσει στην βόρεια μεριά του Λόνδίνου. O παίχτης ζητάει τριετές συμβόλαιο από την Chelsea αλλά οι Μπλε είναι αμετακίνητοι.

🍺Η Liverpool έχει εκφράσει στην Norwich το ενδιαφέρον της για τον Jamal Lewis αλλά τα ‘’καναρίνια’’ δεν πέφτουν κάτω από τις 20 εκ. λίρες.

🍺Οι Spurs έχουν αποφασίσει να πουλήσουν τον Serge Aurier για 35 εκ. λίρες και ένας από τους αντικαταστάτες του που ακούγεται είναι ο 23χρονος Zeki Celik της Λιλ για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Everton.

🍺Ο Ryan Fraser είναι έτοιμος να συμφωνήσει με την Crystal Palace μιας και οι αετοί του προσέφεραν συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 50,000 λιρών την εβδομάδα. O Ollie Watkins της Brentford την επομένη του τελικού των play-offs ενεργοποίησε την ρήτρα αποδέσμευσης του που είναι στα 18 εκ. λίρες. Aston Villa και Crystal Palace έχουν εδιαφερθεί ήδη για τον παίχτη.

🍺Η Leicester ενδιαφέρεται για τον James Tarkowksi αλλά η Burnley ενημέρωσε τις ‘’Αλεπούδες’’ πως δεν θα αφήσει τον παίχτη για λιγότερο από 50 εκ. λιρες που είναι η ρήτρα αποδέσμευσης του.

🍺Η Newcastle μετα και την αποτυχία του deal με τους Άραβες και μεταγραφικούς στόχους όπως ο Coutinho, πλέον έχει στραφεί στους Josh King και David Brooks της Bournemouth. That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page