top of page

Barman Tales 7/1

Πρώτο Barman Tales της χρονιάς και ο μπάρμαν μας σας εύχεται καλή χρονιά με υγεία, πολλές μπύρες και πολλή μπάλα. Ο Γενάρης είναι συνυφασμένος με μεταγραφές και αυτο σημαίνει πως ο μπάρμαν μας βάρεσε υπερωρίες αυτή την εβδομάδα. Αφού μέθυσε λοιπόν τους θαμώνες του, σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νεα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε!



🍺Η Arsenal είναι κοινό μυστικό πως ενδιαφέρεται για τον Emi Buendia της Norwich, με τον 24χρονο μέσο να εντυπωσιάζει φέτος στην Championship. Αν και θα επιχειρήσει να τον φέρει τον Γενάρη. προσφέροντας λεφτά και παίχτη (είτε τον Joe Willock, είτε τον Reiss Nelson), τα καναρίνια φαίνεται πως δύσκολα θα τον δώσουν μιας και είναι παίχτης κλειδί για την άνοδο τους.

🍺Ο Kevin de Bruyne έιναι έτοιμος απορρίψει την πρώτη πρόταση για νέο πενταετές συμβόλαιο που του προσφέρει η Manchester City. Στην ομάδα όμως δεν ανησυχούν μιας και αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η χρυσή τομή με τον παίχτη.


🍺Η Tottenham δεν θελει να δώσει δανεικό τον Dele Alli τον Γενάρη, αλλά είναι διατεθειμένη να αφησει τους Paulo Gazzaniga και Danny Rose να φύγουν από την ομάδα.


🍺Η West Ham αν και της δόθηκε η δυνατότητα να φέρει τον Marko Arnautovic πίσω στο ανατολικό Λονδίνο, αποφάσισε να μην το κάνει, μιας και ο 31χρονος Αυστριακός θεωρήθηκε πολυ ακριβός.


🍺Ο Mesut Ozil βρίσκεται σε συζητήσεις για να μετακινηθεί στην Αμερική και συγκεκριμένα στην DC United.

🍺H West Brom βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Robert Snodgrass της West Ham.


🍺Και στην αγαπημένη μας Championship, Middlesbrough, Stoke και Swansea ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του 20χρονου εξτρεμ της Tottenham, Jack Clarke.


Όπως ξέρετε, στα σχόλια μπορείτε να ρωτήσετε για την ομάδα σας και ο μπάρμαν θα σας απαντήσει.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page