top of page

Barman Tales 7/4


Πιάνουν οι ζέστες σιγά σιγά και αυτό σημαίνει αυτόματα δύο πράγματα. Πρώτον ότι η μάχη του πρωταθλήματος μπαίνει στην τελική του ευθεία και δεύτερον πως πλησιάζει το καλοκαίρι που σημαίνει μεταγραφές. Και τα νέα για αυτές έμαθε από τους θαμώνες του ο μπάρμαν μας τα οποία σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.

🍺O Ten Hag είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Manchester United και μαθαίνει συνεχώς πράγματα για την ομάδα, όπως το μπάτζετ γα τις μεταγραφές του καλοκαιριού καθώς και μεταγραφικούς στόχους. Μαζί με τον Mauricio Pochettino είναι τα μεγάλα φαβορί για τον πάγκο της ομάδας, με τον Ολλανδό προς το παρόν να έχει ένα προβάδισμα.

🍺Η Tottenham μπορεί να αγοράσει από τώρα τον Dejan Kulusevski για 25 εκ. λίρες. Αν περιμένει μέχρι να τελειώσει ο δανεισμός του, τότε αν θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει 33,5 εκ. λίρες στη Juventus.

🍺Στον Jurgen Klopp όπως έχουμε πει και στο παρελθόν αρέσει πολύ ο Arnaut Danjuma της Villareal. Με την πληθώρα επιλογών που έχει στην επιθετική γραμμή δεν αναμένεται να κάνει πρόταση το φετινό καλοκαίρι για τον 25χρονο εξτρέμ, αλλά είναι ένας μεγάλος στόχος για το μέλλον της Liverpool.


🍺Ο Ruben Neves όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Wolves με πιο πιθανό προορισμό να είναι η Barcelona με την οποία είναι σε προχωρημένες επαφές.


🍺H Aston Villa σκέφτεται πολύ σοβαρά να καταθέσει πρόταση ύψους 60 εκ. λιρών για τον Kalvin Phillips της Leeds το καλοκαίρι. Από την άλλη για τον παίχτη ενδιαφέρεται και η Newcastle η οποία ακούγεται πως μπορεί να προσφέρει στον παίχτη εβδομαδιαίο μισθό ύψους 120,000 λιρών την εβδομάδα. Θα γίνει μάχη το καλοκαίρι για τον 26χρονο Άγγλο μέσο.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή θα ανέβει νέο βίντεο Matchdays το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην non-league.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page