top of page

Barman Tales 7/5

#barmantales Οι pubs παραμένουν κλειστές στην Αγγλία και θα συνεχίσουν έτσι για πολύ καιρό ακόμα απ’ότι φαίνεται. Ο μπάρμαν μας όμως έχει βρει τον τρόπο του και με την νέα πραγματικότητα, έχει δημιουργήσει την διαδικτυακή του pub όπου εκεί κάθε εβδομάδα οι γνωστοί θαμώνες του μεταφέρουν τα νέα που συζητιούνται στις ποδοσφαιρικές πιάτσες. Για ακόμα μία Πέμπτη αφού τα φίλτραρε σας τα μεταφέρει.


O Willian ανέφερε πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συνεχίσει σε κάποια άλλη ομάδα του Λονδίνου με τον Βραζιλιάνο να ακούγεται ότι έχει κάνει κάποιες επαφές με τον Jose Mourinho.

Η Manchester United θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Odion Ighalo από την Κινεζική Shanghai Shenhua

Στην άλλη μεριά του Manchester, η City ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Αργεντίνο αμυντικό της River Plate, Lucas Martinez Quarta και το αντίστροφο δρομολόγιο θα μπορούσε να ακολουθήσει ο συμπατριώτης του Nicolas Otamendi.

Η διοίκηση της Liverpool είπε στους υπεύθυνους του Timo Werner πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αποφασίσει αν θα κάνει επίσημη πρόταση μιας και θέλει να δει την πραγματική επίπτωση του κορονοιού στον καλοκαιρινό σχεδιασμό.

Η Newcastle φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Mauricio Pochetinno αλλά σε περίπτωση οριστικής συμφωνίας οι ανακοινώσεις δύσκολα θα γίνουν πριν τις 31 Μαΐου. Ο λόγος είναι πως υπάρχει όρος που θα πρέπει να αποζημιωθεί με 12,5 εκ. λίρες η Tottenham αν αυτό γίνει πριν από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Το ποσό αυτό γίνεται 0 την πρώτη Ιουνίου

Η Leeds ελπίζει να κάνει μόνιμο τον δανεισμό του 20χρονου Γάλλου τερματοφύλακα Illan Meslier από την Γαλλική Lorient σε περίπτωση που εξασφαλίσει την άνοδο στην Premier League.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page