top of page

Barman Tales 7/7


Οι παίχτες των ομάδων της Premier League σιγά σιγά επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και με αργούς ρυθμούς ξεκινάμε να προετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν της Premier League! Σε αυτό ακριβώς ήπιαν οι θαμώνες του μπάρμαν μας οι οποίοι αφού κατανάλωσαν κάμποσα λίτρα μπύρας εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού στον μπάρμαν μας τα οποία και σας μεταφέρει.

🍺Πρωταγωνίστρια της εβδομάδας φαίνεται πως είναι η Chelsea, μιας και πέρα από την συμφωνία με τον Raheem Sterling αυτή την εβδομάδα (αναμένεται να συμφωνήσει και με την City στα 45 εκ. λίρες), η ομάδα προχωράει πολύ γρήγορα και την απόκτηση κεντρικού αμυντικού με έναν εκ των Nathan Ake και Matthijs de Ligt να φαίνεται πως σύντομα θα γίνει κάτοικος δυτικού Λονδίνου.


🍺H West Ham έχει καταθέσει πολύ καλή πρόταση στον Jesse Lingard ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος και αναμένει την απάντηση του. Σε άλλα νέα ο Flynn Downes της Swansea αναμένεται να γίνει κάτοικος Λονδίνου προσπαθώντας να αναπληρώσει το κενό του Mark Noble. Η μεταγραφή θα κοστίσει 12 εκ. λίρες.


🍺Η Everton βρίσκεται σε αναζήτηση για τον διάδοχο του Richarlison και η ομάδα του Λίβερπουλ έκανε διερευνητική επαφή για τον Armando Broja της Chelsea.


🍺Η Fulham φαίνεται πως κάνει τα πάντα για να μη συνεχίσει την παράδοση του να πέφτει στην πρώτη της χρονιά μετά την επιστροφή της στην Premier League και έτσι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 22χρονου εξτρέμ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, Manor Solomon. Δυνατό καλοκαίρι μέχρι στιγμής για τους Λονδρέζους και τώρα μένει να δούμε και την εικόνα στο γήπεδο.


🍺Μένοντας στο δυτικό Λονδίνο, η Brentford μετά το χαστούκι του Christian Eriksen, βρίσκεται μία ανάσα από την πρώτη της καλοκαιρινή μεταγραφή, αποκτώντας τον 20χρονο αμυντικό της Μπολόνια, Aaron Hickey, έναντι 20 εκ. ευρώ. Οι ‘’μέλισσες’’ επίσης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Hull για τον 21χρονο εξτρέμ Keane Lewis-Potter.


🍺Η Nottingham Forest είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ, Omar Richards, έναντι 10 εκ. ευρώ. Η ομάδα θέλει εντός του Σαββατοκύριακου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τόσο του Richards όσο και αυτή του Neco Williams από τη Liverpool.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, την Κυριακή θα ανεβεί νέο βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube, με τις πιο αστείες στιγμές από τη φετινή σεζόν Matchdays.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page