top of page

Barman Tales 8/10

#barmantales Μπορεί την Δευτέρα το βράδυ να τελείωσε η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για τον μπάρμαν μας.

Για ακόμα μία εβδομάδα μέθυσε τους θαμώνες του, οι οποίοι του εκμυστηρεύτηκαν τα νέα των ομάδας τους. Έτσι αφού πρώτα τα φίλτραρε, για ακόμα μία Πέμπτη σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Στελέχη της Manchester United επικοινώνησαν με τον Mauricio Pochettino για το ενδεχόμενο συνεργασίας σε περίπτωση που απολυθεί ο Ole Gunnar Solskjaer, με τον Αργεντίνο τεχνικό να είναι θετικός.

🍺Στην άλλη μεριά του Manchester, η City αρνήθηκε πρόταση της Barcelona για τον Eric Garcia, την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ύψους 18 εκ. ευρώ συν μπόνους.

🍺Ο Fikayo Tomori αρνήθηκε να πάει ως δανεικός στην West Ham 10 λεπτά πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος και αποφάσισε να διεκδικήσει την θέση του στην Chelsea. Πλέον ‘’τα σφυριά’’ ψάχνουν αμυντικό από την Championship μιας και οι το παράθυρο των μεταγραφών εντός της χώρας είναι ακόμα ανοιχτό.

🍺Η Μπάγερν Μονάχου προσπάθησε μέχρι το τέλος να πάρει δανεικό τον Callum Hudson-Odoi, αλλά το deal χάλασε μιας και η Chelsea ήθελε να βάλει όρο αποζημίωσης σε περίπτωση που ο παίχτης δεν είχε αρκετές συμμετοχές όπως και μία υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 80 εκ. ευρώ αν έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

🍺O Jack Grealish αποκάλυψε πως προσπαθούσε να πείσει τον Ross Barkley επί 3 εβδομάδες να έρθει στην Aston Villa στέλνοντας του κάθε μέρα μηνύματα. Όπως φαίνεται, άξιζε τον κόπο αν κρίνουμε και από την συνεργασία τους στο πρώτο ματς που έπαιξαν μαζί.

🍺28χρονος Jack Wilshere έμεινε ελεύθερος από την West Ham και φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην Rangers.

🍺Ο νέος προπονητής της Nottingham Forrest, Chris Hughton, θέλει να πάρει δανεικό από την Fulham τον 28χρονο Anthony Knockaert.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page