top of page

Barman Tales 8/12



Με την Championship να ξεκινάει το Σάββατο και το Μουντιάλ να μπαίνει στην τελική του ευθεία, η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει. Και μιλώντας για κανονικότητα έχουμε και μια μεταγραφική περίοδο να έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα με τις φήμες να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Αυτή τη μεταγραφολογία ακούει ο μπάρμαν μας από τους θαμώνες του, οι οποίοι αφού τους κέρασε τις αγαπημένες του μπύρες, του εκμυστηρεύθηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού τα οποία και σας μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺O Jude Bellingham θεωρείται δεδομένο πως θα πουληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι από την Dortmund και η Liverpool είναι πολύ ζεστή για την περίπτωση του. Η Dortmund από την άλλη αναμένεται να ζητήσει 100 με 150 εκ. ευρώ για τον 19χρονο μέσο.


🍺Η σχέση του David Moyes με τον αντιπρόεδρο της West Ham, David Sullivan, είναι σε ιστορικά χαμηλά. Αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα για τους Λονδρέζους, σε συνδυασμό με αυτή την κακή σχέση, η θέση του Σκωτσέζου προπονητή στον πάγκο της ομάδας μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται.


🍺Στα μεταγραφικά της West Ham, η ομάδα τον Ιανουάριο θα αποκτήσει τον 20χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό της Σαο Πάολο, Luizao, για 3,5 χρόνια. Το συμβόλαιο του παίχτη με την Βραζιλιάνικη ομάδα λήγει στο τέλος Ιανουαρίου.


🍺Liverpool, Chelsea και Arsenal ενδιαφέρονται για τον 20χρονο μέσο της Valencia, Yunus Musah.


🍺Η Wolves συζητάει με την Ατλέτικο Μαδρίτης ώστε να φέρει «πακέτο»στην ομάδα τους Felipe και Matheus Cunha.


🍺Η Leeds United δεν έχει ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις με τον Rodrigo για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το τρέχον συμβόλαιο του παίχτη λήγει σε 18 μήνες και η ομάδα δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του 31χρονου επιθετικού.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page