top of page

Barman Tales 8/2


Σε μία ''business as usual'' εβδομάδα στην παμπ του μπάρμαν μας, οι θαμώνες του ελέω και FA Cup έκαναν αισθητή την παρουσία τους, καταναλώνοντας τις αγαπημένες τους μπύρες και βλέποντας πιστά τα παιχνίδια του κυπέλλου. Σε όλη αυτή τη διάρκεια λοιπόν, πέρα από το να πίνουν μπύρες, εκμυστηρεύτηκαν και τα σημαντικότερα νέα του νησιού στον μπάρμαν μας, τα οποία και σας μεταφέρει από εδώ για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παρά τα αρνητικά αποτελέσματα της Chelsea έχει τη στήριξη της διοίκησης και δεν αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Την ίδια στιγμή αρκετοί παίχτες της ομάδας ακούγεται πως δεν είναι ικανοποιημένοι με την τακτική ανάλυση του Αργεντίνου τεχνικού. 


🍺Η Disney + βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Liverpool για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ για τους τελευταίους 6 μήνες του Γιούργκεν Κλοπ στην ομάδα, έναντι 10 εκ. λιρών. 


🍺Η Manchester City ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 19χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ της Τρουά, Savio, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στην Girona ως δανεικός. Να σημειωθεί πως η Τρουά ανήκει στον ίδιο ποδοσφαιρικό όμιλο με τη Σίτυ. 


🍺Η Arsenal αναμένεται να προσφέρει στον Takehiro Tomiyasu νέο πολυετές συμβόλαιο ώστε να τον δέσει στην ομάδα. 


🍺Η διοίκηση της Crystal Palace σκέφτεται πολύ σοβαρά να απομακρύνει τον Roy Hodgson από τον πάγκο της ομάδας, αλλά η ομάδα μέχρι στιγμής έχει δυσκολευτεί να βρει αντικαταστάτη σε αυτό το σημείο της σεζόν. 


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανεβεί ένα σπέσιαλ πόντκαστ επεισόδιο Q&A για να γιορτάσουμε τα 100 πόντκαστ της σελίδας μας! 


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 2/5

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

bottom of page