top of page

Barman Tales 8/5


Βρισκόμαστε ήδη μία εβδομάδα μέσα στο καλοκαίρι και ενώ οι παίχτες της Πρέμιερ Λιγκ απολαμβάνουν τις διακοπές τους, τα γραφεία των ομάδων έχουν ξεκινήσει την εντατική τους δουλειά για την μεταγραφική περίοδο που έρχεται. Εντατική δουλειά όμως έχουν και οι θαμώνες του μπάρμαν μας, οι οποίοι αφού έμαθαν τα πιο αξιόπιστα μεταγραφικά νέα τα αντάλλαξαν με τις μπύρες του μπάρμαν μας και αυτός με τη σειρά του σας τα μεταφέρει για ακόμα μία εβδομάδα.


🍺Η Tottenham μετά την ανακοίνωση του Άγγελου Ποστέκογλου στον πάγκο της ομάδας, αναμένεται να τον στηρίξει μεταγραφικά, με την ομάδα να έχει στο στόχαστρο της τους James Maddison της Leicester, David Raya της Brentford και Max Kilman της Wolves.


🍺Chelsea, Arsenal και Manchester United ενδιαφέρονται για τον Moises Caicedo της Brighton, με τους “γλάρους” να είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν πάνω από 70 εκ. λίρες για τον παίχτη από τη στιγμή που έχασαν και τον Alexis Mac Alister.


🍺H Aston Villa ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Youri Tielemans, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Leicester.


🍺Chelsea και Liverpool ενδιαφέρονται για τον 21χρονο μέσο της Θέλτα, Gabri Viega, ο οποίος έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του με τους Ισπανούς ύψους 37 εκ. ευρώ.


🍺H West Ham μετά και την πολύ πιθανή αποχώρηση του Declan Rice, έχει βάλει στο στόχαστρο της τρεις μέσους. James Ward-Prowse, Conor Gallagher και Scott McTominay αναμένεται να απασχολήσουν τους Λονδρέζους.


🍺Η Nottingham Forest είναι σε συζητήσεις με την Manchester United για την αγορά του 26χρονου τερματοφύλακα Dean Henderson, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην ομάδα.


🍺🍺🍺Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τους λόγους της φετινής αποτυχίας της Leeds United.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page