top of page

Barman Tales 8/7



Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά σήμερα. Ο σημερινός μπάρμαν είναι ‘’hangover edition’’ μιας και μετά το χθεσινοβραδινό ματς, οι pubs δεν έκλεισαν ποτέ στην Αγγλία που σημαίνει πως την πλήρωσε και ο μπάρμαν μας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας όμως είχε προνοήσει έχοντας στήσει αυτί και αφού μέθυσε τους θαμώνες του, αυτοί του εκμυστηρεύτηκαν τα σημαντικότερα νέα του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Προς το παρόν η ίσως πιο ενεργή ομάδα στο μεταγραφικό παζάρι είναι η Arsenal. Η ομάδα έχει σχεδόν κλείσει τον αριστερό μπακ της Μπενφίκα, Nuno Tavares και τον μέσο της Άντερλεχτ, Albert Lokonga και κάνει τα πάντα για να υπογράψει τον Ben White της Brighton. Για τον Άγγλο αμυντικό έχει δει δύο προτάσεις την να απορρίπτονται και τώρα ετοιμάζει την τρίτη και φαρμακερή.


🍺H Manchester United πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον Raphael Varane. H Ρεαλ Μαδρίτης κοστολογούσε τον παίχτη κοντά στα 70 εκ. ευρώ αλλά φαίνεται πως η χρυσή τομή θα βρεθεί κάπου κοντά στα 50. Η Ρεαλ Μαδρίτης θέλει με τα ίδια χρήματα να φέρει τον Pau Torres στην ομάδα, ο οποίος έχει ρήτρα με τη Villareal ύψους 65 εκ. ευρώ.


🍺Ο Danny Ings απέρριψε πρόταση για νέο τετραετές συμβόλαιο από την Southampton. Με το συμβόλαιο του να λήγει το επόμενο καλοκάιρι, ο παίχτης φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει, με τις δύο ομάδες του Manchester να καραδοκούν για την υπογραφή του.


🍺Ο Toby Alderweireld ενημέρωσε την Tottenham πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και η ομάδα δεν είναι αρνητική σε αυτό, δεδομένου και του υψηλού μισθού του παίχτη. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα θα χρειαστεί να ψάξει για δύο κεντρικούς αμυντικούς στο μεταγραφικό παζάρι.


🍺Η Southampton είναι αρκετά κοντά στο να φέρει ως δανεικό για ένα χρόνο από τη Manchester United τον 20χρονο Brandon Williams ώστε να ενισχύσει την άμυνα της.


🍺Και στα της αγαπημένης μας EFL, η Wigan ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Charlie Wyke από τη Sunderland, o οποίος πέρυσι σκόραρε 31 γκολ για τη ομάδα του. Πλέον αυτό καθιστά ένα ακόμα πρόβλημα για τη Sunderland η οποία θα πρέπει να καλύψει το κενό του δεύτερου καλύτερου επιθετικού της League One για την περσινή σεζόν.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί 🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page