top of page

Barman Tales 9/11



Εβδομάδα γεμάτη ποδόσφαιρο αυτή που διανύουμε και οι θαμώνες του μπάρμαν μας χόρτασαν από ποδόσφαιρο και μπύρες στην αγαπημένη τους παμπ. Έτσι αφού ο μπάρμαν μας πότισε για ακόμα μία εβδομάδα, έμαθε και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα του νησιού.


🍺Η θέση του Erik ten Hag μπορεί να μην απειλείται προς το παρόν, αλλά η ομάδα κοιτάζει την αγορά για εναλλακτικές του Ολλανδού τεχνικού σε περίπτωση που συνεχίσουν τα αρνητικά αποτελέσματα, με τους Ruben Amorim της Σπόρτινγκ Λισαβώνας και Zinedine Zidane να είναι πιθανοί στόχοι της ομάδας.


🍺Η Tottenham θα ήταν ανοιχτή στην πώληση του Pierre - Emile Hojbjerg τον Γενάρη με την Juventus να κοιτάζει από κοντά τον παίχτη. Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής της Ιταλικής ομάδας βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα στο Tottenham Hotspur Stadium.


🍺H Burnley ενδιαφέρεται για τον τον εξτρέμ της Leeds, Crysencio Summerville, με την Leeds να μην προτίθεται να πουλήσει τον παίχτη. Σε περίπτωση που γινόταν πάντως αυτό δε θα γινόταν για λιγότερο από 25 εκ. λίρες.


🍺Αρκετές ομάδες της Σαουδικής Αραβίας ενδιαφέρονται για τον Raphael Varane της Manchester United, για την απόκτηση του οποίου αναμένεται να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον τον Γενάρη.


🍺Ο Eberechi Eze είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει νέο συμβόλαιο με την Crystal Palace ύψους 100,000 λιρών την εβδομάδα.


🎙Και στα δικά μας, αύριο θα ανέβει το νέο μας πόντκαστ με θέμα τα 10+1 νούμερα που έχουν αποσυρθεί από το Αγγλικό Ποδόσφαιρο.


That's all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 16/5

Barman Tales 9/5

Barman Tales 2/5

bottom of page