top of page

Barman Tales 9/4

Πριν ξεκινήσουμε να ευχαριστήσουμε σαν Pub Tales (και ιδιαίτερα ο μπάρμαν) τον @Timo Vice για το υγειονομικό υλικό της φωτογραφίας και πλέον χάρη σε αυτόν ο μπάρμαν μας τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής! #barmantales #barmanstayshome


Μεγάλη Πέμπτη σήμερα στην Αγγλία (καθολικοί γαρ) και μεγάλα νέα από τον μπάρμαν μας ,ο οποίος μένοντας σπίτι και αυτή την εβδομάδα, έστησε τα εβδομαδιαία του διαδυκτιακά μίτινγκ με τους θαμώνες της pub του και σας μεταφέρει τις σημαντικότερες φήμες που συζητήθηκαν στις ,διαδικτυακές πλέον, pubs του μεγάλου νησιού.

🍺H Chelsea είναι σε συζητήσεις με τον Antonio Rudiger για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τουλάχιστον το 2023.

🍺Η Arsenal φαίνεται πως θα κινηθεί για τον Jesse Lingard σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Dani Ceballos από το Βόρειο Λονδίνο το καλοκαίρι. Οι Λονδρέζοι επίσης φαίνεται πως κοιτάζουν έντονα την περίπτωση του μέσου της Λυών, Houssem Aouar.

🍺Ο Felipe Anderson μετά την περυσινή του εκπληκτική χρονιά φέτος έδειχνε να μην βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η West Ham να σκέφτεται την πώληση του με την Νάπολι να ενδιαφέρεται για τον παίχτη.

🍺Η Chelsea δεν έχει αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει με την περίπτωση του Kepa Arizabalaga αλλά σε περίπτωση που ο παίχτης αποχωρήσει στην κορυφή της λίστας με πιθανούς αντικαταστάτες του είναι ο Gianluigi Donnarumma της Milan.

🍺O Steven Gerrard έχει βάλει όλα τα μέσα του στο Λίβερπουλ ώστε σε περίπτωση αποχώρησης του Alfredo Morelos το καλοκαίρι (ακούγεται πως ετοιμάζει πρόταση η Ατλέτικο Μαδρίτης) να κινηθεί για τον 20χρονο Rhian Brewster ο οποίος φαίνεται πως θα παραχωρηθεί δανεικός το καλοκαίρι από την Liverpool.

🍺Στην Γαλλία ακούγεται πως ο νέος N’Golo Kante είναι ο Baptiste Santamaria της Angers και ποιος άλλος θα μπορούσε να ακολουθεί την περίπτωση του πέρα από την Leicester, με τις αλεπούδες να σκέφτονται έντονα μία πρόταση για τον παίχτη.

That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα! Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 29/2

Barman Tales 22/2

Barman Tales 15/2

bottom of page