top of page

Barman Tales 9/6


Μετά και τον εορτασμό των 70 χρόνων της Βασίλισσας στο θρόνο της, οι pubs επέστρεψαν στους κανονικούς τους ρυθμούς με τα γεμάτα ποτήρια, τους μεθυσμένους θαμώνες, το ποδόσφαιρο στις τηλεοράσεις και τον μπάρμαν μας στο πόστο του. Αυτός για ακόμα μία εβδομάδα έστησε αυτί και σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις pubs του νησιού για την εβδομάδα που μας πέρασε.


🍺Μετά τη διαφαινόμενη απώλεια του Sadio Mane, η Liverpool έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Darwin Nunez για τον οποίο η Benfica ζητάει 100 εκ. Ευρώ. Φήμες μάλιστα Φαίνεται πως θα μας απασχολήσει αυτό το σίριαλ το καλοκαίρι.

🍺Ο 24χρονος Ibrahim Sangare της PSV φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Erik ten Hag για το κέντρο της ομάδας. Για τον παίχτη ακούγεται πως ενδιαφέρεται και η Chelsea.

🍺Ο νέος ιδιοκτήτης της Chelsea, Todd Boehly, θέλει να δώσει τον έλεγχο των μεταγραφών της Chelsea στον Thomas Tuchel, ακολουθώντας το μοντέλο των Manchester City και Liverpool.

🍺Η Everton έχει βάλει στο στόχαστρο τον 26χρονο Harry Winks της Tottenham για το κέντρο της ομάδας.

🍺Προτεραιότητα της Newcastle στο μεταγραφικό παζάρι είναι να φέρει ένα δεξιό εξτρέμ με δύο ονόματα που είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας να είναι ο 22χρονος Moussa Diaby της Bayer Leverkusen και ο 24χρονος Ismaila Sarr της Watford.

🍺H Crystal Palace εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο να κάνει πρόταση στην Rangers για τον 25χρονο μέσο Joe Aribo.

🍺O τερματοφύλακας της Nottingham Forest και εκ των πρωταγωνιστών την ομάδας, Brice Samba, ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο λόγος είναι η πολύ χαμηλή πρόταση ανανέωσης που του έκανε η ομάδα.

🍺🍺🍺Kαι στα δικά μας, την Κυριακή θα ανεβάσουμε το τελευταίο επεισόδιο Matchdays για τη φετινή σεζόν που μας έρχεται από την έκπληξη της φετινής χρόνιας και καλοκαιρινό θέρετρο της Αγγλίας, το Brighton.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!


Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 25/4

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

bottom of page