top of page

Barman Τales 17/12

Πιστός στις προβλέψεις του ο μπάρμαν μας, είχε προβλέψει πως οι pubs στο Λονδίνο θα κλείσουν άμεσα, όπως και έγινε. Προετοιμασμένος λοιπόν, άνοιξε άμεσα την διαδικτυακή του pub στην οποία έστω και με αυτό τον τρόπο μέθυσε τους πιστούς θαμώνες του. Έτσι για ακόμα μία εβδομάδα με lockdown ή χωρίς σας μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα που συζητήθηκαν στις διαδικτυακές pubs του νησιού την εβδομάδα που μας πέρασε.



🍺H Chelsea είναι αισιόδοξη πως θα μπορέσει να κρατήσει τον Olivier Giroud μέχρι το τέλος της σεζόν πείθωντας τον πως θα παίζει αρκετά ώστε να κερδίσει την κλήση του στην Εθνική Γαλλίας για το Euro του καλοκαιριού.


🍺Ο τεχνικός διευθυντής της Arsenal, Edu, είπε πως η ομάδα θέλει άμεσα έναν δημιουργικό μέσο και ιδανικά η ομάδα θα κινηθεί για έναν τέτοιο τον Γενάρη.


🍺H Wolves ψάχνεται για επιθετικό να καλύψει το κενό του Raul Jimenez, ο οποίος παραμένει τραυματίας. Όλα τα ονόματα έχουν κάνει παρέλαση από τα γραφεία των ‘’Λύκων’’ με το τελευταίο να είναι αυτό του Solomon Rondon ο οποίος αυτό τον καιρό βγάζει το χαβιάρι…. εεε το ψωμί του στην Κίνα.


🍺Η Leeds θέλει να αποκτήσει ως δανεικό τον Dan James της Manchester United τον Ιανουάριο μιας και ο Ουαλός δεν παίρνει λεπτά στο Old Trafford.

Επίσης ενδιαφέρεται και για τον Fikayo Tomori της Chelsea ο οποίος όμως φαίνεται πως θα καταλήξει δανεικός στην Γαλλική Ρεν.


🍺Η Southampton θέλει να αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το τέλος της χρονιάς, τον Brandon Williams της Manchester United.


🍺Ο David Moyes ενημέρωσε πως θα ήθελε ενίσχυση της West Ham τον Γενάρη αλλά είπε στους φιλάθλους να μην περιμένουν μεγάλες μεταγραφές.


🍺Στο συμβόλαιο του Sam Allardyce με την West Brom υπάρχει όρος που σπάει το συμβόλαιο αν η ομάδα πέσει κατηγορία αλλά και 7ψήφιο μπόνους για τον προπονητή σε περίπτωση που η ομάδα μείνει στην Premier League.


That’s all chaps για αυτή την εβδομάδα!

Ραντεβού την επόμενη με περισσότερα νέα από το μεγάλο νησί🍺


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Barman Tales 18/4

Barman Tales 11/4

Barman Tales 29/2

bottom of page