top of page

Η κερασμένη μπύρα της 14ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Callum Wilson!


Όσοι μας ακολουθείτε και στο Instagram, θα παρατηρήσατε πως είχαμε ένα πολύ έντονο Σαββατοκύριακο με επισκέψεις σε 2 πολύ όμορφα γήπεδα την ίδια μέρα (όσοι δεν μας ακολουθείτε, κακώς!).



Αυτό όμως δε σημαίνει ότι ο μπάρμαν της ομάδας μας δεν είδε τα ματς. Κάθε άλλο! Βάρεσε και αυτός διπλοβαρδιες και είναι πανέτοιμος να κεράσει τη μπύρα του στον πολυτιμοτετο παίκτη της αγωνιστικής. Αυτός δεν είναι άλλος από τον επιθετικό της Newcastle, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Magpies απέναντι στην Aston Villa.


Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε τα 2 από τα 4 τέρματα της ομάδας του, ενώ έδωσε και μια ασίστ, βοηθώντας τη Newcastle να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Αγγλικού βορρά έφτασε τους 24 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά Champions League! Το σύνολο του Eddie Howe έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, και ένα μεγάλο μέρος της αρχής αυτής πιστώνεται στον ίδιο.


Honorable mention για τον Reiss Nelson της Arsenal ο οποίος ήταν εξίσου καλός στη νίκη των κανονιέρηδων επί της Nottingham Forest.


Εσείς σε ποιον παίκτη θα δίνατε τη μπύρα σας;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page