top of page

Η κερασμένη μπύρα της 10ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Reece James!

Και κάπως έτσι, φτάσαμε στην ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής για τη φετινή σεζόν της Premier League. Μια αγωνιστική που ήταν γεμάτη γκολ, θέαμα και όμορφες στιγμές. Ο μπάρμαν έκανε τον απολογισμό του και είναι εδώ για να δώσει τη τιμημένη του μπύρα.



Αυτή θα καταλήξει στον δεξιό οπισθοφύλακα της Chelsea, καθώς ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Newcastle. Ο James σκόραρε 2 φορές (αρκετά σπάνιο για παίκτη της θέσης του) και το ένα γκολ ήταν καλύτερο από το άλλο. Οι φήμες που λένε ότι ο τερματοφύλακας της Newcastle ζήτησε την παρέμβαση της FA για να καταργηθούν οι καραβολίδες, δεν επιβεβαιώνονται από τον μπάρμαν.


Οι Μπλε του Δυτικού Λονδίνου με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Liverpool με την Brighton, είναι πλέον μόνη πρώτη και 3 βαθμούς μπροστά. Η Chelsea παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο και (αν και νωρίς) φαίνεται να είναι μια από τις ομάδες που θα πάνε μέχρι το τέλος για την μάχη του τίτλου.


Σαν honourable mention θα αναφέρουμε τον Aaron Ramsdale. O keeper της Arsenal, εκτός από την απόκρουση της χρονιάς, έκανε μερικές ακόμα πολύ σημαντικές επεμβάσεις και κράτησε το 0.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page