top of page

Η κερασμένη μπύρα της 15ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Bernardo Silva!

Ακόμα μια αγωνιστική γεμάτη γκολ, συγκινήσεις και ανατροπές ολοκληρώθηκε. Είχαμε διάφορες ανακατατάξεις στη βαθμολογία, γκολ στα τελευταία λεπτά και αρκετό θέαμα. Σίγουρα ήταν μια από τις πιο χορταστικές αγωνιστικές της χρονιάς μέχρι στιγμής. Αφού ανέλυσε την απόδοσή όλων των μεγάλων πρωταγωνιστών, ο μπάρμαν μας πιστός στο καθήκον του είναι έτοιμος να κεράσει τη μπύρα της αγωνιστικής.


Αυτή λοιπόν καταλήγει στον Πορτογάλο σταρ της Manchester City καθώς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στη νίκη των Citizens επί της Watford. O Silva σκόραρε τα δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας του, ενώ και η γενική του απόδοση ήταν καταλυτική.


Η City με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Chelsea πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 35 βαθμούς, έναν μπροστά από τη Liverpool και δύο μπροστά από την Chelsea. Όπως είπαμε και στη προηγούμενη κερασμένη μπύρα, οι 3 τους φαίνεται πως θα μας δώσουν μια επική μάχη για το πρωτάθλημα

Οφείλουμε να κάνουμε και ένα honourable mention στον Ezri Konsa της Aston Villa καθώς ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Leicester, σκοράροντας επίσης 2 γκολ. Επίσης οι Arthur Masuaku, Divock Origi, Patrick Bamford, Demarai Gray και Neil Maupay σκόραραν γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στις ομάδες τους.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page