top of page

Η κερασμένη μπύρα της 16ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Youri Tielemans!


Ένα ακόμα αγωνιστικό τριήμερο ολοκληρώθηκε στο αγαπημένο μας πρωτάθλημα, μια αγωνιστική που μάλλον θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς δε μπορούμε να πούμε πως μας προσέφερε και τρομερές συγκινήσεις. Ακόμα και σε αυτήν την αγωνιστική όμως, υπήρξαν πρόσωπα που ξεχώρισαν, και ο μπάρμαν μας είναι εδώ για να ξεκινήσει την εβδομάδα του κερνώντας τη μπύρα στον MVP.


Για την 16η αγωνιστική αυτός επιλέχθηκε να είναι ο μέσος της Leicester καθώς ήταν ο καλύτερος παίκτης στην εμφατική νίκη των Αλεπούδων επί της Newcastle με 4-0. ο Βέλγος σκόραρε 2 γκολ, το ένα από το σημείο του πέναλτι και το άλλο με πλασέ έπειτα από ασίστ του εξίσου σημαντικού (έχασε τη μπύρα οριακά) James Maddison.

H Leicester με τη νίκη αυτή έφτασε τους 22 βαθμούς. Αυτή η νίκη ξαναφέρνει τα χαμόγελα στις Αλεπούδες μετά από την ήττα από τη Napoli η οποία την έφερε στην 3η θέση του ομίλου της στο Europa League, δίνοντάς της παράλληλα το εισιτήριο για την Playoff φάση του Europa Conference League. Μιλώντας για Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι Αλεπούδες του Rodgers μπαίνουν και πάλι στο κυνήγι των ευρωπαϊκών εισιτηρίων μετά από ένα μέτρο ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν.


Όπως είπαμε και παραπάνω, μια τιμητική αναφορά θα πρέπει να γίνει στον James Maddison, αλλά και στον David De Gea που βοήθησε πολύ την Manchester United στο να κρατήσει το 0.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page