top of page

Η κερασμένη μπύρα της 27ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Matt Doherty!

Μπορεί την παράσταση να έκλεψε μέσα στο σαββατοκύριακο ο τελικός του League Cup μεταξύ Liverpool και Chelsea, όμως είχαμε γεμάτη αγωνιστική δράση στην Premier League. Ο μπάρμαν αφού μάζεψε τον χαμό στην Pub μετά τον τελικό, μάζεψε και τα απαραίτητα στοιχεία για να κάνει την ανάλυσή του και να δώσει τη μπύρα στον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής.



Η μπύρα λοιπόν θα καταλήξει στον Ιρλανδό δεξιό οπισθοφύλακα της Tottenham, ο οποίος και σκόραρε και μοίρασε μια ασίστ στην εύκολη νίκη των Spurs επί της Leeds μέσα στο Elland Road. Η Tottenham πήρε τη νίκη με 0-4, ενώ άξια αναφοράς είναι και η επίδοση του Harry Kane ο οποίος επίσης είχε 1 γκολ και μία ασίστ.


Η Tottenham είναι για δεύτερη σερί αγωνιστική η ομάδα που κερδίζει τη μπύρα, παρότι μέσα στην εβδομάδα έχασε από την Burnley. Οι Spurs με το διπλό στο Leeds έφτασαν τους 42 βαθμούς και βρίσκονται στην έβδομη θέση. Με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων όμως, καθώς χρωστάνε παιχνίδια, είναι για τα καλά στο κυνήγι της τετράδας που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν. Αυτή η ήττα αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα γα τον αγαπημένο μας Marcelo Bielsa, ο οποίος αποχώρησε από τη Leeds.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page