top of page

Η κερασμένη μπύρα της 32ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Heung-Min Son!

Ολοκληρώθηκε και η 32η αγωνιστική στην Premier League. Μια αγωνιστική με πολλά γκολ, θέαμα και συγκινήσεις. Μετά από ένα παρασκευοσαββατοκύριακο γεμάτο αθλητική δράση, ο μπάρμαν μας, αφού έλεγξε όλα τα στατιστικά και τις λεπτομέρειες, είναι έτοιμος να κεράσει τη μπύρα του στον MVP.



Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κορεάτη άσσο των Spurs, καθώς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Tottenham επί της Aston Villa με 0-4 μέσα στο Villa Park. Ο Son σκόραρε τα 3 από τα 4 τέρματα της ομάδας του και δικαίως θα πάρε το βραβείο της κερασμένης μπύρας της αγωνιστικής, όπως ακριβώς πήρε και την μπάλα του αγώνα μετά από τη λήξη.

Η ομάδα του Conte με αυτήν την πολύ σημαντική νίκη έφτασε τους 57 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση. Εκτός όμως από τη νίκη της, η Tottenham πανηγυρίζει αυτή την αγωνιστική καθώς όλες οι άλλες ομάδες που διεκδικούν το εισιτήριο του Champions League (Arsenal, Manchester United, West Ham) έχασαν!

Θα θέλαμε να κάνουμε και ένα honourable mention στον Mason Mount καθώς ήταν και αυτός εξαιρετικός στο παιχνίδι της Chelsea και στη νίκη της επί της Southampton.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page