top of page

Η κερασμένη μπύρα της 34ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Gabriel Jesus!

Όσοι δεν πήγατε στο χωριό για να γιορτάσετε το Πάσχα με την οικογένειά σας σίγουρα θα απολαύσατε τα ματς της Premier League στο τριήμερο που μας πέρασε. Ελπίζουμε να κάνατε κατανάλωση με το μέτρο και να μη ξεφύγατε με αρνί και μπύρες (χλωμό). Ο μπάρμαν κατάφερε πάντως να συγκρατηθεί, να δει τα ματς και να επιλέξει τον MVP της αγωνιστικής.



Θα γίνουμε και εμείς γραφικοί λέγοντας πως ο Ιησούς της Manchester City αναστήθηκε το Σάββατο το απόγευμα καθώς θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό και σκόραρε 4 φορές κατά της ταλαίπωρης της Watford. Οι Πολίτες πήραν μια εύκολη νίκη με 5-1 βυθίζοντας της Σφήκες ακόμα πιο βαθιά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η City με τη νίκη αυτή έφτασε τους 80 βαθμούς. Βρίσκεται μόλις έναν μπροστά από τη μαχητική Liverpool και απ' ότι φαίνεται οι δυο τους θα δώσουν μια ακόμα υπέροχη μάχη σώμα με σώμα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, όπως και πριν από 3 χρόνια. Για τους δύο διεκδικητές του τίτλου πλέον κάθε βαθμός είναι χρυσάφι και καμία απώλεια δεν είναι αποδεκτή. Η City πάντως έχει τον πρώτο λόγο καθώς προπορεύεται. Μένουν ακόμα 5 ματς για τις δυο ομάδες και η αγωνία χτυπάει κόκκινο πλέον!



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page