top of page

Η κερασμένη μπύρα της 36ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Alisson Becker!


Εμείς νομίζαμε πως θα έχουμε μια μέτρια αγωνιστική, εφόσον ο πρωταθλητής και οι ομάδες που υποβιβάζονται έχουν κριθεί. Το μοναδικό ενδιαφέρον είναι στο θέμα της τελικής τετράδας των ομάδων που θα πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης χρονιάς.


Και εκεί που φαινόταν πως η Liverpool θα καταφέρει να χάσει την ευκαιρία που της έχει δοθεί, ήρθε ο Alisson κυριολεκτικά από το πουθενά, να σκοράρει το γκολ της νίκης στην τελευταία φάση του αγώνα στο βροχερό The Hawthorns.


O Alisson έγινε μόλις ο έκτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Premier League που σκοράρει, ενώ έγινε ο πρώτος που το κάνει με κεφαλιά. Επιπλέον έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Liverpool που σκοράρει! Σε μια πολύ κακή χρονιά για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα, αυτό το γκολ σίγουρα θα αφήσει μια πολύ γλυκιά ανάμνηση. Ο Βραζιλιάνος keeper αφιέρωσε το γκολ και τη νίκη αυτή στον πατέρα του που έχασε πρόσφατα.


Οι Reds με αυτήν την τρομερή νίκη επί της υποβιβασμένης (και αρκετά αξιόμαχης) West Brom έφτασε τους 63 βαθμούς. Βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την τέταρτη Chelsea και τρεις από την τρίτη Leicester. Επειδή οι δύο αυτές ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους την ερχόμενη αγωνιστική, η Liverpool με 2 νίκες είναι σίγουρα στη τετράδα!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page