top of page

Η κερασμένη μπύρα της 25ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Danny Ings!

Κουτσουρεμένη λόγω του τελικού του Carabao Cup ήταν η αγωνιστική που μας πέρασε. Έγιναν 8 από τα 10 προγραμματισμένα ματς, καθώς Manchester United και Newcastle αγωνίστηκαν στον τελικό. Μπορεί η κατάκτηση του κυπέλλου από τους Κόκκινους Διαβόλους να μονοπώλησε τον ενδιαφέρον, όμως ο δικός μας μπάρμαν, όπως σε κάθε αγωνιστική, έτσι και σε αυτήν, είδε τα ματς και θα κεράσει τη μπύρα του στον πολυτιμότερο παίκτη.



Όταν σε ένα ντέρμπι παραμονής πετυχαίνεις μια μεγάλη και σημαντική νίκη, κάνεις μια εξαιρετική εμφάνιση και σκοράρεις δύο γκολ, τότε πολύ δύσκολα θα χάσεις την κερασμένη μπύρα. Αυτό έκανε λοιπόν ο 30χρονος επιθετικός της West Ham. Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, τα Σφυριά βγήκαν πιο δυνατοί στην επανάληψη και έφτασαν σε μια θριαμβευτική νίκη επί της Nottingham Forest. Ο Ings σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ και δικαίως κερδίζει το βραβείο.


Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του David Moyes (που εξασφάλισε για λίγο ακόμα τη θέση του στον πάγκο) έφτασε τους 23 βαθμούς και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η μάχη της παραμονής κάθε άλλο παρά έχει κριθεί, και καμία πρόβλεψη δεν είναι σίγουρο πως θα βγει αληθινή. Το μόνο σίγουρο είναι το ότι θα δούμε μια από τις καλύτερες μάχες όλων των εποχών!


Θα θέλαμε να κάνουμε και ένα honourable mention στους Phil Fodden, Harry Kane, και Ollie Watkins.


Εσείς σε ποιον θα κερνάγατε τη μπύρα σας;


Καλή Σαρακοστή!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page