top of page

Η κερασμένη μπύρα της 35ης αγωνιστικής

#Freebeer for Heung-Min Son!

Πέρασε και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και σιγά σιγά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. Το τριήμερο αυτό βέβαια είχε φουλ δράση στο αγαπημένο μας πρωτάθλημα. Ο μπάρμαν μας ακάθεκτος συνεχίζει να παρακολουθεί όλα τα ματς και να κερνάει

τη μπύρα του στον πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής.

Για ακόμα μια φορά (3η φέτος) αυτή θα καταλήξει στον Κορεάτη άσσο των Spurs. Ο Son ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Tottenham επί της Leicester με 3-1, καθώς πέτυχε 2 από τα 3 γκολ, ενώ μοίρασε και μια ασίστ στον Harry Kane (τι πιο σύνηθες). Ο Κορεάτης είναι δεύτερος σκόρερ στην φετινή Premier League με 19 γκολ ενώ έχει και 7 ασίστ.


Με τη νίκη αυτή τα Σπιρούνια έφτασαν τους 61 βαθμούς και βρίσκονται στην 5η θέση. Μόλις 2 πόντους μπροστά βρίσκεται η Arsenal. Από ότι φαίνεται, οι δύο μεγάλες ομάδες του Βόρειου Λονδίνου θα μονομαχήσουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσουν την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League. Για τις 2 ομάδες αυτές απομένουν 4 παιχνίδια ακόμα. Το πιο κρίσιμο απ' όλα είναι στις 12 Μαΐου, στη μεταξύ τους αναμέτρηση.



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page