top of page

Η κερασμένη μπύρα της 23ης αγωνιστικής

#FreeBeer for James Maddison!

Ολοκληρώθηκε το τελευταίο τριήμερο αγωνιστικής δράσης πριν από την επανέναρξη των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών. Ο μπάρμαν μας πιστός στο καθήκον του, είδε όλα τα ματς πίνοντας μπύρες με τους θαμώνες του και είναι έτοιμος να κεράσει τη μπύρα του στον MVP της αγωνιστικής.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, η κερασμένη μπύρα θα πάει σε παίκτη της Leicester, και συγκεκριμένα στον James Maddison. Στη μεγάλη νίκη των Αλεπούδων επί της Tottenham με 4-1 (με ανατροπή) ο Άγγλος μέσος είχε ένα γκολ και μια ασίστ και γενικά μια πολύ δυναμική παρουσία. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Brendan Rodgers συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις και έχει ξεκολλήσει αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Η Leicester έφτασε τους 24 βαθμούς και με τη πορεία που κάνει φαίνεται πως τελικά δεν θα μπλέξει σε μπελάδες στο τέλος της σεζόν.

Θα πρέπει να κάνουμε ένα honourable mention και στον συμπαίκτη του Maddison, Kelechi Iheanacho, ο οποίος μέτρησε και ο ίδιος μια ασίστ και ένα γκολ απέναντι στην Tottenham, θα ήταν όμως λίγο άδικο να του δώσουμε τη μπύρα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Εξαιρετική παρουσία είχε επίσης και ο Riyad Mahrez. Για εσάς ποιος παίκτης άξιζε το βραβείο;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page