top of page

Η κερασμένη μπύρα της 29ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Kevin De Bruyne!

Έπειτα από ένα σχετικά αδιάφορο international break, η αγαπημένη σας κερασμένη μπύρα επέστρεψε, έπειτα από μια αγωνιστική που τα είχε όλα! Ο μπάρμαν κατάφερε με δυσκολία να παρακολουθήσει όλα τα ματς αλλά και τις εξελίξεις που ακολούθησαν. Είναι στο πόστο του και αυτή τη στιγμή γεμίζει το pint του MVP της αγωνιστικής.



Αυτό θα καταλήξει στον Βέλο super star της Manchester City καθώς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των Πολιτών στη νίκη τους απέναντι στη Liverpool. Στην ανατροπή που έκαναν οι Μπλε του Μάντσεστερ, ο De Bruyne συνείσφερε σε δύο γκολ, καθώς σκόραρε ενώ έδωσε και ασίστ στον Jack Grealish.


Με τη νίκη αυτή, η City έφτασε τους 64 βαθμούς και βρίσκεται 8 πίσω από την πρωτοπόρο Arsenal, αλλά με ένα ματς λιγότερο. Οι Πολίτες θα κυνηγήσουν μέχρι το τέλος το πρωτάθλημα καθώς δε φαίνεται (ακόμα) να έχουν ρίξει το βάρος τους στο Champions League. Κανένας δεν μπορεί ακόμα να τους ξεγράψει.


Θα πρέπει όμως να κάνουμε οπωσδήποτε και ένα honourable mention και στον Gabriel Jesus καθώς επέστρεψε στο βασικό σχήμα της Arsenal μετά τον Νοέμβριο και σκόραρε δύο πολύ σημαντικά γκολ.

Εσείς σε ποιον θα κερνάγατε τη μπύρα σας;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page