top of page

Η μπύρα της σεζόν 2021-22

#FreeBeer for Everyone!

Τι μαγική σεζόν ήταν αυτή που ζήσαμε! Μάχες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την παραμονή, για τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια αλλά και φυσικά για τον ίδιο το πρωτάθλημα. Όπως κάνει ασταμάτητα από το 2018, έτσι και φέτος ο μπάρμαν μας ήταν παρόν στο πέρας κάθε αγωνιστικής να σας παρουσιάζει τον MVP και να τον κερνά τη μπύρα του. Ήρθε όμως η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς.

Από τις 20 ομάδες της Premier League, 15 ήταν αυτές που τιμήθηκαν με μπύρα έστω και μία φορά μέσα στη χρονιά. Οι ομάδες που δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε μία ήταν η West Ham, η Newcastle, η Southampton, η Everton και η Burnley που σίγουρα δεν θα πάρει ούτε του χρόνου. Η αλήθεια είναι πως μας κάνει εντύπωση και εμάς που ούτε ένας παίκτης της West Ham δεν πήρε μπύρα, καθώς η ομάδα έκανε φοβερή χρονιά και φέτος, αλλά αυτό ίσως υποδηλώνει το ότι ο Moyes έφτιαξε ένα πολύ καλό σύνολο και δε βασίστηκε σε ομάδες. Η Manchester City εκτός από πρωταθλήτρια Αγγλίας στέφθηκε και πρωταθλήτρια της μπύρας του Pub Tales καθώς πήρε 8 μπύρες. Στη δεύτερη θέση ήταν η Tottenham με 5, στην τρίτη η Manchester United με 4. Arsenal, Leicester και Liverpool είχαν 3, ενώ Brentford, Chelsea και Watford από 2. Οι υπόλοιπες ομάδες πήραν από 1 η καθεμία. Πάμε τώρα να δούμε ποιος παίκτης κέρδισε το χρυσό pint. Εδώ έχουμε ισοβαθμία μεταξύ Cristiano Ronaldo και Heung-Min Son καθώς απέσπασαν από 3 μπύρες ο καθένας. Άξιοι αναφοράς ήταν οι De Bruyne, Gabriel Jesus και Mo Salah με 2 μπύρες.

αναλυτικά η λίστα ανά αγωνιστική: 1 Bruno Manchester United 2 Lukaku Chelsea 3 Jesus Manchester City 4 Ronaldo Manchester United 5 Sarr Watford 6 Smith Rowe Arsenal 7 Hwang Wolves 8 Firmino Liverpool 9 Salah Liverpool 10 James Chelsea 11 Cancelo Manchester City 12 Dennis Watford 13 Maddison Leicester 14 Salah Liverpool 15 Bernardo Silva Manchester City 16 Tielemans Leicester 17 De Bruyne Manchester City 18 Martinelli Arsenal 19 Saka Arsenal 20 Edouard Crystal Palace 21 Roerslev Brentford 22 Harrison Leeds 23 Sargent Norwich 24 Coutinho Aston Villa 25 Sterling Manchester City 26 Kane Tottenham 27 Doherty Tottenham 28 De Bruyne Manchester City 29 Ronaldo Manchester United 30 Son Tottenham 31 Eriksen Brentford 32 Son Tottenham 33 Ronaldo Manchester United 34 Jesus Manchester City 35 Son Tottenham 36 Cucurella Brighton 37 Vardy Leicester 38 Gundogan Manchester City Θα θέλαμε να μας πείτε και τη δική σας άποψη σχετικά με τη λίστα μας. Πιστεύετε ότι κάποιος παίκτης ή ομάδα αδικήθηκε; Μήπως κάποιος πήρε παραπάνω από ότι άξιζε; Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για την αγάπη και τη στήριξη που μας δίνετε. Καμία pub δε λειτουργεί χωρίς τον κόσμο της και εμείς δε θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε χωρίς εσάς!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page