top of page

Η κερασμένη μπύρα της 31ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Ollie Watkins!

Μπορεί στην Ελλάδα να είχαμε Πάσχα τις προηγούμενες μέρες, όμως στην Αγγλία η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς. Ο μπάρμαν μας παρακολούθησε τα ματς στο χωριό του πίνοντας μπύρες και σουβλίζοντας το αρνί. Από χθες το βράδυ (αφού έκανε 7 ώρες να γυρίσει με τόση κίνηση) έχει επιστρέψει στην pub και σήμερα είναι έτοιμος να κεράσει τη μπύρα του.



Σε μια αγωνιστική με αρκετούς πρωταγωνιστές, η κερασμένη μπύρα θα δοθεί στον άσσο της Aston Villa, ο οποίος βρίσκεται σε δαιμονιώδη ρυθμό τον τελευταίο καιρό. Ο Watkins σκόραρε 2 γκολ ενώ έδωσε και την ασίστ για το τρίτο στην πολύ μεγάλη νίκη των Villans επί της Newcastle. Με αυτά τα 2 γκολ, ο Watkins έφτασε τα 11 στα τελευταία 12 παιχνίδια με την ομάδα του, ενώ παράλληλα είναι η τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική που σκοράρει!


Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Unai Emery έφτασε τους 50 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Χωριάτες μετράνε 5 σερί νίκες, και 7 στα τελευταία 8 παιχνίδια (το άλλο δεν ήταν ήττα, αλλά ισοπαλία). Με την έλευση του Emery, η ομάδα δείχνει να παίζει εξαιρετικό αλλά και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Μπορεί κανείς να πει πως η Villa είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και πως είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.


Θα πρέπει επίσης να κάνουμε ένα honourable mention στους Erling Haaland, Diogo Jota, Daniel James, Eberechi Eze, και Dominic Solanke.


Εσείς με ποιον παίκτη θα μοιραζόσασταν την Πασχαλινή σας μπύρα;

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page