top of page

Η κερασμένη μπύρα της 12ης αγωνιστικής

#FreeBeer for Emmanuel Dennis!

Μετά από μια εβδομάδα χωρίς Premier League, όπου κέρναγε μόνο τους θαμώνες της pub, ο μπάρμαν μας είναι εδώ για να κεράσει την μπύρα της αγωνιστικής στον καλύτερο παίκτη. Ευτυχώς το θέαμα της αγωνιστικής μας δικαίωσε για τη "χαμένη" εβδομάδα του International break.

Η μπύρα μας λοιπόν θα πάει επάξια στον Νιγηριανό επιθετικό της Watford. Σε μια μεγάλη νίκη επί της Manchester United, ο Dennis ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής έχοντας συμμετοχή σε 3 από τα 4 γκολ της ομάδας του. Πιο συγκεκριμένα, έδωσε ασίστ στον Joshua King για το πρώτο γκολ, δεύτερη ασίστ στον νεαρό Joao Pedro, ενώ ο ίδιος ο Dennis ήταν ο σκόρερ του 4ου γκολ.



Με αυτή τη νίκη, οι Hornets έφτασαν τους 13 βαθμούς και πλέον βρίσκονται στην 16η θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Ranieri φαίνεται πως αφήνει το στίγμα του στην ομάδα και μένει να δούμε αν αυτή η εμφάνιση θα έχει και συνέχεια. Από την άλλη, αφού γλίτωσε την απόλυση πριν από μερικές εβδομάδες στο "El Sackico" (όπως σας είχαμε αναφέρει την αναμέτρηση Tottenham - Manchester United στο τελευταίο μας video https://www.youtube.com/watch?v=e9RVW96o_Pw&t=95s) αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε, και η μεγάλη ήττα με 4-1 από τη Watford σήμανε και την απόλυσή του από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page