top of page

Η κερασμένη μπύρα της 15ης αγωνίστικης

#FreeBeer for Bruno Fernandes!


Προτελευταία μπύρα για το 2020 από τον μπάρμαν της Pub μας και αυτή μετά από αρκετό debate και δυσκολία, θα κεραστεί στον μέσο της Manchester United.


Μπορεί οι Κόκκινοι Διάβολοι να μη πήραν το επιθυμητό αποτέλεσμα με τη Leicester στο πρώτο παιχνίδι της Boxing Day, αλλά ο Fernandes ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα καθώς σκόραρε, ενώ έδωσε και την ασίστ στο γκολ του Markus Rashford.


Η United αυτή τη στιγμή είναι 4η στη βαθμολογία με 27 βαθμούς αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο, το οποίο αν κερδίσει θα βρεθεί στη δεύτερη θέση. Οι Μπέμπηδες φαίνεται πως θα είναι από τις ομάδες που θα παλέψουν για τις θέσεις του Champions League, βέβαια στη φετινή Premier League δε ξέρουμε αν αξίζει να κάνουμε προβλέψεις όπως έχουμε ξαναπεί, όλα είναι πιθανά!


Σήμερα, αύριο και μεθαύριο έχουμε ξανά αγωνιστική δράση οπότε η τελευταία μπύρα της χρονιάς θα κεραστεί από τον μπάρμαν την Πέμπτη.


Η συγκεκριμένη μπύρα ήταν ίσως η πιο αμφιλεγόμενη της χρονιάς, για αυτό και θέλουμε να δούμε και τη δική σας άποψη για τον MVP της αγωνιστικής στα σχόλια!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page